طرز تهیه آش سیرابی و نکاتی برای خوش طعم و لذیذتر کردن آن


آش سیرابی یک آش با تمام مخلفات لازم است. برای جا افتادن این آش خوشمزه نیاز به زمان بیشتری دارید. در طرز تهیه آش سیرابی از حبوبات بیشتری استفاده می شود. به همین علت نیاز به زمان زیادی برای جا افتادن دارد. این آش شبیه به آش گندم است. بهتر است برای تهیه این آش از گندم نیم کوب یا گندم خیسانده شده استفاده کنید. در هر صورت باید مدت زیادی را به پختن...

آش سیرابی یک آش با تمام مخلفات لازم است. برای جا افتادن این آش خوشمزه نیاز به زمان بیشتری دارید. در طرز تهیه آش سیرابی از حبوبات بیشتری استفاده می شود. به همین علت نیاز به زمان زیادی برای جا افتادن دارد.

این آش شبیه به آش گندم است. بهتر است برای تهیه این آش از گندم نیم کوب یا گندم خیسانده شده استفاده کنید. در هر صورت باید مدت زیادی را به پختن گندم اختصاص دهید. البته استفاده از سبرابی است که این آش را متمایز نموده، از این رو از خواص سیرابی نیز نباید غافل شد. بنابراین بهتر است شیوه مناسبی برای پخت آن انتخاب کنید. در ادامه با طرز پخت آش سیرابی همراه ما باشید.

مواد لازم

جو پوست کنده: یک استکان ماش: یک استکان نخود و لوبیا: مجموعاً یک استکان سیرابی: یک عدد سیر: دو حبه روغن: به میزان لازم سبزی آش خرد شده: ۲۵۰ گرم نمک: به میزان لازم ادویه: به میزان لازم پیاز: ۲ عدد عدس: یک استکان گندم: یک استکان برنج: یک چهارم استکان

طرز تهیه آش سیرابی با طعم عالی و بی نظیر

برای شروع طرز تهیه آش سیرابی, ابتدا سیرابی را تمیز بشویید.

طرز تهیه آش سیرابی و نکاتی برای خوش طعم و لذیذتر کردن آن

شستن سیرابی را به دقت انجام دهید. در ادامه قابلمه ای را از آب پر کنید. سیرابی را قطعه قطعه کرده و در صورت تمایل پیاز و سیر را نیز خرد کنید.

طرز تهیه آش سیرابی و نکاتی برای خوش طعم و لذیذتر کردن آن

پیاز، سیر و سیرابی را در قابلمه آب بگذارید و منتظر بمانید تا بپزد.

طرز تهیه آش سیرابی و نکاتی برای خوش طعم و لذیذتر کردن آن

برای پخت سیرابی به ۴ الی ۵ ساعت زمان نیاز دارید.آن گاه نخود و لوبیا را به مواد اضافه کنید. توجه داشته باشید که برای پخت بهتر آش سیرابی باید حبوبات شما از شب قبل در آب خیس خورده باشند. گندم را نیز در همین مرحله از پخت آش سیرابی, اضافه کنید. بعد از سه ساعت درب قابلمه را بردارید.

طرز تهیه آش سیرابی و نکاتی برای خوش طعم و لذیذتر کردن آن

حالا باید برنج، ماش و سبزی آش را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. بعد از گذشت ۳ ساعت دیگر آش باید جا افتاده باشد.

طرز تهیه آش سیرابی و نکاتی برای خوش طعم و لذیذتر کردن آن

تابه ای بردارید. مقداری روغن در آن بریزید. یک عدد پیاز خرد کنید. منتظر بمانید تا پیازها با حرارت ملایم سرخ شوند و تغییر شکل دهند. ضمن اینکه حجم آن ها نیز باید کم شده باشد. اگر تمایل داشته باشید می توانید علاوه بر آش، در پیاز داغ نیز ادویه بریزید.

طرز تهیه آش سیرابی و نکاتی برای خوش طعم و لذیذتر کردن آن

در این مطلب دستور تهیه آش سیرابی را به شما همراهان عزیز ارائه کرده ایم. امیدواریم با این طرز تهیه بتوانید یک آش فوق العاده خوشمزه در منزل تهیه و در کنار خانواده محترمتان نوش جان بفرمایید. شما عزیزان همچنین می توانید با کلیک بر روی لینک انواع آش و سوپ ما را با سایر مطالب مرتبط در مجله اینترنتی آرگا همراهی فرمایید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع آش و سوپ

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال حافظ روزانه جمعه 31 فروردین 1403 با معنی و تفسیر دقیق