طرز تهیه بروشتای ایتالیایی، یک صبحانه سالم
بروشتا معروفترین پیش غذای ایتالیایی است که سابقه و محبوبیت زیادی دارد. بروشتا بسته به مناطق مختلف با ژامبون، گوجه فرنگی، قارچ، زیتون، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان و غیره تهیه می شود. این سبکی که ما برای شما انتخاب کرده ایم نوع کلاسیک آن است.
مواد لازم:
۱ عدد نان باگت یا انواع نانهای حجیم
۴ عدد گوجه گیلاسی
۲ قاشق چای خوری روغن زیتون
پنیر فتا به مقدار لازم
زیتون، نمک و فلفل به میزان دلخواه
برگ ریحان
سیر (اختیاری)
طرز تهیه:
نان را برش داده و آن را با روغن زیتون برشته کنید. پنیر و گوجه را ریز خرد کنید و روی نان برشته شده قرار دهید. زیتون سیاه و برگ ریحان را هم روی آنها بگذارید. نمک و فلفل و روغن زیتون روی نانها بریزید و به همین راحتی صبحانه سالم شما آماده است. اگر میخواهید میتوانید پنیر موزارلا یا پارمزان و یا پنیر پیتزا روی آن ریخته و نانها را کمی در فر بگذارید.
۱ عدد نان باگت یا انواع نانهای حجیم
۴ عدد گوجه گیلاسی
۲ قاشق چای خوری روغن زیتون
پنیر فتا به مقدار لازم
زیتون، نمک و فلفل به میزان دلخواه
برگ ریحان
سیر (اختیاری)
طرز تهیه:
نان را برش داده و آن را با روغن زیتون برشته کنید. پنیر و گوجه را ریز خرد کنید و روی نان برشته شده قرار دهید. زیتون سیاه و برگ ریحان را هم روی آنها بگذارید. نمک و فلفل و روغن زیتون روی نانها بریزید و به همین راحتی صبحانه سالم شما آماده است. اگر میخواهید میتوانید پنیر موزارلا یا پارمزان و یا پنیر پیتزا روی آن ریخته و نانها را کمی در فر بگذارید.