فالوده کرمانی که با نشاسته تهیه میشود، طعم خوبی دارد و از بافت لطیفی نیز برخوردار است. این خوراکی میتواند در رزوهای گرم عطش را از بین ببرد. طرز تهیه فالوده کرمانی چندان سخت نیست و فقط به کمی زمان و حوصله نیاز دارد. با ما همراه شوید.
اگر به دنبال دسری خنک و خوش طعم هستید که طعم جدیدی نیز داشته باشد، فالوده کرمانی را امتحان کنید. وقتی صحبت از فالوده میشود، اولین چیزی که به ذهن ما میآید فالوده شیرازی است، اما در کرمان نوعی دیگری از فالوده نیز تهیه میشود. اگر چه هر دو این دسرها از نشاسته تهیه شدهاند، اما تفاوت در نحوه آماده سازی آنها طعمهای متفاوتی را خلق میکند. اگر تمایل دارید تا طعم دیگری از فالوده را امتحان کنید، مطالعه طرز تهیه فالوده کرمانی خالی از لطف نیست. حتی اگر به کرمان سفر کردهاید و طعم این خوراکی خوشمزه را چشیدهاید، میتوانید به آسانی خودتان در منزل آن را تهیه کنید.
مواد اولیه برای تهیه فالوده کرمانی
برای تهیه این فالوده برای دو نفر، به سه الی چهار ساعت زمان و مواد اولیهای که در ادامه ذکر شده است، نیاز دارید. طرز تهیه فالوده کرمانی چندان سخت نیست و به مواد اولیه در دسترسی نیز احتیاج دارد، اما مستلزم صرف زمان نسبتا زیادی است.
مواد لازم | |
نشاسته | یک فنجان |
آب | ۵ فنجان |
گلاب | یک قاشق مرباخوری |
شربت شکر | به میزان لازم |
گلاب برای طعم دادن به فالوده استفاده میشود، بنابراین میتوانید آن را با طعم دهندههای دیگری نیز جایگزین کنید.
طرز تهیه فالوده کرمانی
ابتدا باید شربت شکر درست کنید، برای اینکار شکر را در مقداری آب حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی به غلظت برسد. پس از آنکه شربت از حرارت افتاد، آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. نشاسته را در پنج فنجان آب حل کنید. تمام نشاسته باید در آب حل شود. سپس آن را به ظرف دیگری انتقال دهید، اما مقداری از مایه را ته ظرف اول باقی بمانید. به این ترتیب اگر نشاسته حاوی شن باشد با فالوده مخلوط نخواهد شد. اکنون نشاسته را روی حرارت قرار دهید و دائما بهم بزنید تا غلیظ شود. غلظت نشاسته باید از فرنی بیشتر باشد. سپس گلاب را به آن اضافه کنید. نشاسته را در یک آبکش بریزید و آویزان کنید.اکنون فالوده کرمانی آماده است، آن را در ظرف بریزید و مقداری عرقیات گیاهی از جمله بیدمشک، نعناع و غیره به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید مقداری یخ نیز به فالوده اضافه کنید و سپس سرو نمایید.
چند نکته:
اگر نشاسته غلیظ نباشد، هنگامی مخلوط شدن با شربت سرد وامیرود.