طرز تهیه ترشی سیر حبه‌ ای سفید


طرز تهیه ترشی سیر حبه‌ ای سفید

ترشی سیر یکی از انواع ترشی خوشمزه و محبوب بوده که مصرف آن در کنار غذا‌هایی مانند استانبولی با مرغ، عدس پلو و دمپختک باقلا بسیار دلچسب است.

طرز تهیه ترشی سیر حبه‌ ای سفید
طرز تهیه ترشی سیر حبه‌ای سفید
مواد لازم
برگ بو ۱ عدد
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز نیم کوب ۱ قاشق چایخوری
دانه خردل ۱ قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
سیر ۷۰۰ گرم
سرکه سفید به میزان لازم
نمک ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه:

ابتدا پوست سیر‌ها را بگیرید. برای اینکه پوست سیر به راحتی جدا شود، بوته سیر را حبه حبه کنید و سپس حبه‌های سیر را در یک بطری شیشه‌ای در دار بریزید. درب شیشه را ببندید و بطری را به شدت تکان دهید طوری که سیر‌ها به بالا و پایین پرتاب شوند. این عمل را ۲۰ ثانیه ادامه دهید، سپس درب بطری را باز کنید و خیلی راحت پوست سیر‌ها را جدا کنید.

طرز تهیه ترشی سیر حبه‌ ای سفید

سرکه را در قابلمه‌ای بریزید، نمک را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا سرکه به جوش آید و نمک در آن حل شود. سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید سرکه خنک شود.

طرز تهیه ترشی سیر حبه‌ ای سفید

بطری مخصوص ترشی را تمیز بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شود، سپس ادویه‌ها را در بطری بریزید.

طرز تهیه ترشی سیر حبه‌ ای سفید

سیر‌های پوست گرفته را روی ادویه‌ها بریزید و تا حد ممکن شیشه را از سیر پر کنید، ولی سیر‌ها را فشار ندهید.

طرز تهیه ترشی سیر حبه‌ ای سفید

مخلوط سرکه و نمک را در بطری بریزید و حدود چند میلیمتر سر بطری را خالی بگذارید. سپس یک شیء نازک بلند را در بطری فرو کنید و چند بار از کف بطری به سمت بالا بکشید تا حباب داخل آن خارج شود.

طرز تهیه ترشی سیر حبه‌ ای سفید

فضای خالی بالای بطری را با یک خط کش اندازه بگیرید و در صورت لزوم مقداری سرکه در بطری بریزید طوری که فقط ۳-۲ میلی‌متر سر بطری خالی بماند. سپس با یک دستمال تمیز، لبه‌های بطری را پاک کنید.

طرز تهیه ترشی سیر حبه‌ ای سفید

درب بطری را قرار داده و محکم ببندید. بطری را در جای خنک قرار دهید تا سیر‌ها برسند و آماده مصرف شوند.

طرز تهیه ترشی سیر حبه‌ ای سفید

حدود ۲ ماه طول می‌کشد تا ترشی آماده شود. اگر بطری را زیر نور آفتاب قرار دهید ترشی سیر نرم‌تر می‌شود و بوی آن نیز کمتر می‌شود، ولی در صورت قرار دادن در محل خنک، ترشی سفت‌تر و با بوی تندتر عمل می‌آید.

منبع: مجله ستاره

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع ترشی و مربا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس های جنجالی و برهنه سارا و نیکا در استخر مختلط