طرز تهیه چیکن استروگانف با سس مایونز
چیکن استروگانف با سس مایونز به راحتی آماده میشود، اما طعم بسیار لذیذی دارد. به علاوه این غذا به علت وجود مرغ، قارچ و سیب زمینی غذای کاملی نیز محسوب میشود. طعم مطلوب آن تقریبا هر سلیقهای را مجذوب خود خواهد کرد، به طوری که حتی کودکان نیز از میل کردن آن لذت خواهند برد.
ستاره | سرویس آشپزی - اگر به دنبال غذایی مقوی، زیبا و اشتهابرانگیز هستید که به طبخ طولانی مدت نیز احتیاج نداشته باشد، چیکن استروگانف گزینه مناسبی خواهد بود. در قرن نوزدهم در کشور روسیه این غذا با گوشت گاو و خامه تهیه میشد، به مرور این غذا به سایر کشورها نیز سفر کرد. همانطور که این غذا به کشورهای مختلفی سفر میکرد، تغییراتی نیز در آن ایجاد میشد، قارچ، ادویههای مختلف و غیره تغییراتی بود که این غذا در طول سفر خود به دور دنیا تجربه کرد. به علاوه بیف استروگانف را با مرغ نیز تهیه میکنند که ما آن را با نام چیکن استروگانف میشناسیم. در ادامه طرز تهیه چیکن استروگانف با سس مایونز و قارچ شرح داده میشود.
مواد اولیه لازم برای تهیه چیکن استروگانف با سس مایونز
مواد لازم | |
سینه مرغ | یک عدد |
قارچ | 4 الی 5 عدد |
پیاز | 2 عدد متوسط |
آرد | یک قاشق سوپخوری سرخالی |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
چیپس خلالی | یک بسته |
روغن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
چند نکته:
طرز تهیه چیکن استروگانف با سس مایونز
سینه مرغ را بشویید و به صورت خلال های باریک خرد کنید. آنها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید.
زمانی که پیازها طلایی شد، مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
به تقت دادن مرغ ادامه دهید تا اینکه آب مرغ کاملا تبخیر شود. سپس یک لیوان آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا بپزد.
چند نکته:
اگر میخواهید خودتان سیب زمینی سرخ کرده را در منزل تهیه کنید، توجه داشته باشید که سیب زمینیها را نازک خلال کنید تا در نهایت خشک شود. راهکار دیگری که برای این منظور میتوانید استفاده کنید، این است که پس از خلال کردن سیب زمینیها، آنها را همراه با مقداری آب روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید تا یکی دو جوش بزنند. سپس سیب زمینیها را در آبکش بریزید و زمانی که آب اضافه آنها گرفته شد، سرخ کنید. با این روش سیب زمینیها طعم بهتری پیدا کرده و کاملا سرخ میشوند. در صورت استفاده از خامه به جای سس مایونز، غذا را از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید، زمانی که هنوز گرم است (داغ نباشد) خامه را روی آن قرار دهید تا با حرارت غذا کمی نرم شود. اگر خامه را هنگامی که غذا روی حرارت شعله اجاق گاز است، اضافه کنید، حرارت زیاد باعث فاسد شدن خامه شده و نمیتوانید غذا را مصرف کنید. دستور تهیه بیف استروگانف مشابه چیکن استروگانف است، فقط به جای استفاده از مرغ باید از گوشت مغزران گوساله یا راسته پاک کرده استفاده کنید. همچنین مدت زمان مورد نیاز برای پخت گوشت، نسبت به سینه مرغ بیشتر است.