با به کار گیری فناوریهای نوین در کشتارگاههای اصفهان، میزان تولید گوشت مرغ در این استان افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ رییس اداره بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به نصب جدیدترین تجهیزات کشتار شامل خط چیلر هوایی وتخلیه اتوماتیک در واحدهای استان گفت: از 18کشتارگاه تاکنون 6کشتارگاه به این تجهیزات مجهز شده اند و بقیه نیز در حال نصب و راه اندازی هستند. دکتر وحید خامسی پور افزایش سرعت تولید و ارتقای کیفیت مرغ گوشتی کاهش مصرف آب، حذف دست نیروی کارگر در تخلیه، حذف چیلر آبی و خشک و خنک شدن لاشه ها با چیلر هوایی، کاهش بار میکروبی و جلوگیری از برخورد لاشه ها را از مزایای روش اتوماتیک در کشتار بیان کرد و افزود: در روش اتوماتیک تخلیه کامل امعاء واحشای داخلی مرغ با دستگاه های مقعد زن، برش شکم، نای کش و گردن زن تخلیه می شود و برای خشک وخنک شدن به قسمت چیلر هوایی می رود. وی با بیان اینکه در روش کشتار دستی حدود 100گرم از وزن مرغ را احشاء و خونابه مانده در مرغ تشکیل می دهد گفت: در روش اتوماتیک هیچ احشایی در لاشه باقی نمی ماند و احشاء پس از بازیافت تبدیل به پودر گوشت، استخوان، پر و خون برای خوراک دام می شود. در استان اصفهان با فعالیت بیش از دوهزار واحد مرغداری گوشتی سالانه بیش از 65میلیون قطعه مرغ کشتار می شود.
اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور