آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد کاهو با سبزی جات برشته


آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد کاهو با سبزی جات برشته

سیب زمینی را پوست کرده به قطعات درشت خرد می کنیم. ]]>

آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد کاهو با سبزی جات برشته
سیب زمینی را پوست کرده به قطعات درشت خرد می کنیم.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد کاهو با سبزی جات برشته

مواد اولیه:

کاهو یک عدد
لبو پخته یک عدد
سیب زمینی یک عدد متوسط
پیاز یک عدد متوسط
گل کلم یک عدد کوچک
قارچ ده عدد کوچک
پاپریکا یک عدد متوسط
هویج یک عدد بزرگ
کدو سبز یک عدد بزرگ
ذرت پخته سه قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده سه قاشق غذاخوری
آرد ذرت سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ سه عدد
نمک زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

روش تهیه:

سیب زمینی را پوست کرده به قطعات درشت خرد می کنیم. پیاز را پوست کرده و ورقه ورقه می کنیم.
هویج و کدو را هم ورقه ورقه می کنیم. پاپریکا را به صورت خلال های پهن خرد می کنیم.
گل کلم را هم به قطعات کوچک تر می بریم به صورتی که شکل گل حفظ شود. قارچ ها درسته باشند. تمام این سبزیجات را بخار پز می کنیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و هم می زنیم ، آرد ذرت را به آرامی به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و هم می زنیم.
اگر آرد ذرت در دسترس نداشتید از آرد گندم استفاده کنید. در تابه کمی روغن زیتون می ریزیم و روی حرارت می گذاریم.
سبزی جات بخار پز شده را به ترتیب در ظرف تخم مرغ و آرد ذرت فرو می کنیم و در تابه می چینیم و با حرارت ملایم سبزی جات را تفت می دهیم. طوری که برشته شوند.
وقتی همه سبزی جات را به این صورت آماده کردیم در انتها درون ظرف تخم مرغ ذرت های پخته شده را هم راه دوقاشق از گشنیز خرد شده می ریزیم و در تابه ریخته و هم می زنیم تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرد ولی با هم زدن مداوم آن ها را خرد می کنیم وقتی خوب تفت خورد, از روی حرارت برمی داریم در ظرف سالادخوری, کاهوها را خرد می کنیم و از مخلوط سبزیجات برشته شده روی کاهوها می ریزیم و یک قاشق گشنیز خرد شده را هم روی آن ها می ریزیم.
به همین ترتیب عمل می کنیم تا ظرف سالاد پر شود.لبوها را هم برش زده و برای تزئین استفاده می کنیم.
این سالاد یک غذای کامل است و بدون سس هم خوش مزه است اگر دوست داشتید مقدار کمی سس فرانسوی روی آن بدهید.
این سالاد کاملا ابتکاری درست شده و اگر عنوان به تری برای آن دارید می توانید پیشنهاد بدهید.
چون سبزی جات را در روغن کم برشته کردم این عنوان را گذاشتم اگر در روغن فراوان سرخ می شد می توانستیم عنوان سالاد با سبزیجات سوخاری را انتخاب کنیم.
به هرحال این سالاد خیلی خوش مزه است بخصوص برای کسانی که سبزی جات را خام یا آب پز شده نمی توانند بخورند.منبع: پرشین وی
آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد کاهو با سبزی جات برشتهمشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


طَرح ِ اَندام ِ درد