مواد اولیه:
۱۱۵ گرم نودلزیک عدد فلفل سبز دلمه ای
یک عدد خیار
یک عدد گوجه فرنگی
دو حبه سیر
۱۶ عدد میگو
نمک و فلفل
کمی برگ گشنیز
مواد اولیه برای تهیه سس:
یک قاشق غذاخوری سرکه سفیددو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
یک دوم قاشق چای خوری زنجبیل
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز
دو قاشق غذاخوری نعناع تازه
یک قاشق غذاخوری پیازچه
کمی تلخون
روش تهیه:
برای تهیه سس تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.رشته ها را از یکدیگر جدا کنید سپس در یک ظرف آب جوش به مدت یک دقیقه بگذارید تا بجوشد سپس با آب سرد آبکش کنید.
در یک ظرف بزرگ رشته ها را با فلفل سبز دلمه ای خرد شده، خیار، گوجه فرنگی و موسیر مخلوط کنید.
مقداری نمک و فلفل به آنها اضافه کنید سپس سس را به مواد اضافه کنید.
رشته ها را در یک ظرف که می خواهید سالاد را سرو کنید قرار دهید سپس میگوها را روی آن چیده و با مقداری برگ گشنیز سالاد را تزئین کنید.منبع: پرشین وی