کلوچه قندی بروجرد از شیرینی های مخصوص این شهر در ایام نوروز می باشد که مردم این شهر با ذوق و سلیقه فراوان این کلوچه را می پزند . در زیر با طرز تهیه این شیرینی بروجردی آشنا می شویم همچنین فیلم تهیه کلوچه قندی بروجرد برای شما در متن آورده شده است .
مواد لازم :
آرد ۳۰۰ گرم
روغن صاف یا کره۲۰۰ گرم
پودر شکر ۸۰ گرم
گلاب ۶۰ گرم
هل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پربازدیدترین ها:آرد را با روغن ورز میدهیم تا کاملاً نرم شود و هل را اضافه میکنیم پودر شکر با گلاب مخلوط میکنیم و به مخلوط آرد و روغن اضافه میکنیم و سپس داخل یخچال میگذاریم تا سفت شود بعد از سفت شدن از یخچال خارج میکنیم دوباره ورز میدهیم تا نرم شود بعد با دست به اندازه یک فندق گلوله میکنیم و با فاصله در سینی میچینیم و روی آنرا با زعفران به شکل ضربدر میکشیم و روی خلال پسته میگذاریم و در طبقه وسط فر میگذاریم درجه فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد مدت پخت ۲۰ دقیقه.