طرز تهیه کوکوسبزی در فر
فرق طبخ کوکوسبزی در فر با تابه در اینه که در فر از روغن کمتری استفاده میشه به همین دلیل سالمتر هستش بدون اینکه از مزه اصلی غذا هم کاسته بشه.
فرق طبخ کوکوسبزی در فر با تابه در اینه که در فر از روغن کمتری استفاده میشه به همین دلیل سالمتر هستش بدون اینکه از مزه اصلی غذا هم کاسته بشه. در زندگی کنونی با کم بودن فعالیت بدنی هر چه از مصرف روغن کم باشد مسلما سلامت بیشتری خواهیم داشت.
مواد لازم برای کوکوسبزی در فر
سبزی کوکو شامل تره، گشنیز، شوید وجعفری ۱ کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
زرشک و گردوی ریز شده به اندازه لازم
ماست ۱ فنجان
روغن مایع برای داخل مواد ۱ فنجان
پیاز نگینی ریز خرد شده ۱ عدد
روغن کمی برای چرب کردن ظرف
طرز تهیه کوکوسبزی در فر
سبزی را پس از شستن و پاک کردن ریز خرد میکنیم و با تخم مرغ زده شده و بقیه مخلفات ماست. نمک. فلفل. زردچوبه. پیاز نگینی. گردوی ریز. زرشک. آرد و روغن خوب مخلوط کرده و چند دقیقهای میگذاریم. سپس ته قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و مواد را داخل آن میریزیم. مواد را صاف کرده و و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بسته به دمای فر قرار داده و بعد از پخت از فر بیرون آورده و میگذاریم مقداری خنک شود سپس در ظرف سرو میگذاریم.
مواد لازم برای کوکوسبزی در فر
سبزی کوکو شامل تره، گشنیز، شوید وجعفری ۱ کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
زرشک و گردوی ریز شده به اندازه لازم
ماست ۱ فنجان
روغن مایع برای داخل مواد ۱ فنجان
پیاز نگینی ریز خرد شده ۱ عدد
روغن کمی برای چرب کردن ظرف
طرز تهیه کوکوسبزی در فر
سبزی را پس از شستن و پاک کردن ریز خرد میکنیم و با تخم مرغ زده شده و بقیه مخلفات ماست. نمک. فلفل. زردچوبه. پیاز نگینی. گردوی ریز. زرشک. آرد و روغن خوب مخلوط کرده و چند دقیقهای میگذاریم. سپس ته قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و مواد را داخل آن میریزیم. مواد را صاف کرده و و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بسته به دمای فر قرار داده و بعد از پخت از فر بیرون آورده و میگذاریم مقداری خنک شود سپس در ظرف سرو میگذاریم.
منبع: آسمونی