لایحه پیوستن ایران به فدراسیون بین‌المللی فضانوردی تصویب شد


لایحه پیوستن ایران به فدراسیون بین‌المللی فضانوردی تصویب شد

تهران - ایرنا - سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه عضویت سازمان فضایی ایران در فدراسیون بین‌المللی فضانوردی با رای اکثریت نمایندگان عضو کمیسیون صنایع و معادن به عنوان کمیسیون اصلی تصویب شد.

به گزارش ایرنا، ولی ملکی در تشریح نشست امروز - سه‌ شنبه - کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: دستور کار اول جلسه کمیسیون در خصوص لایحه عضویت سازمان فضایی ایران در فدراسیون بین‌المللی فضانوردی بود که با رای اکثریت نمایندگان عضو کمیسیون تصویب شد.
ملکی اظهار داشت: لایحه عضویت سازمان فضایی ایران در فدراسیون بین‌المللی فضانوردی در تاریخ 6 اسفندماه 96 به پیشنهاد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در هیات وزیران تصویب شده بود.
نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دستور کار دیگر کمیسیون صنایع و معادن مجلس بررسی چهار سوال نمایندگان از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بود، تصریح کرد: سوال اول مطرح شده توسط فرهنگی و قاضی پور در خصوص دلایل عدم اجرایی شدن دولت الکترونیک بود که باید در سال دوم برنامه ششم توسعه اقتصادی اجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه بر اساس توضیحات وزیر ارتباطات 2 هزار و 500 دستگاه در دولت الکترونیک دارای مسئولیت هستند که 67 درصد آنها آمادگی ارائه خدمات دارند، در حال حاضر 206 دستگاه متصل، 35 دستگاه ارائه خدمات می‌دهند و 67 دستگاه خدمات دریافت می‌کنند، ادامه داد: از جمله دستگاه‌های فعال در دولت الکترونیک سازمان ثبت احوال، پست، سازمان تنظیم مقررات هستند اما بانک مرکزی، وزارت امور اقتصاد و دارایی، بیمه‌ها تاکنون به دولت الکترونیک متصل نشده‌اند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قوه‌قضاییه و نیروی انتظامی به دولت الکترونیک متصل نشده‌اند، این درحالی است که 27 درصد دستگاه‌ها در حوزه قوه‌قضائیه و 18درصد در حوزه ناجا است و تاکنون برای اتصال به دولت الکترونیک اعلام آمادگی نکرده‌اند، گفت: در مواردی مانند کارت سوخت و کدملی به نفع ناجا و بانک مرکزی است که آمادگی خود برای پیوستن به دولت الکترونیک را اعلام کنند.
ملکی با تاکید بر این که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که نسبت به برنامه دولت الکترونیک عقب نیستند اما مقاومت بین دستگاهی باعث شده است تا تاکنون دولت الکترونیک آن گونه که باید اجرایی نشود.
وی عنوان کرد: مقرر شد در بازدیدی که از وزارت ارتباطات در آینده داریم توضیحات بیشتری به نمایندگان سوال کننده در خصوص روند اجرای دولت الکترونیک داده شود.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که سوال دیگر توسط آقای عبداللهی نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی در خصوص عدم اتصال اینترنت، آنتن‌دهی تلفن همراه و مشکلات تلفن ثابت در روستاها مطرح شد، ادامه داد: وزیر ارتباطات در خصوص سوال مطرح شده اعلام کرد که در خصوص تلفن ثابت مشکلاتی وجود دارد و در یک سال گذشته میزان ارتباطات را به 67 درصد رسانده‌ایم و تاکنون 40 درصد روستاهای بیش از 20 خانوار پوشش دارند، مقرر شد طی دو ماه آینده با حضور در مناطق بازدیدهایی داشته باشند.
به گزارش خانه ملت، همچنین سوال دیگر مطرح شده توسط محمودزاده نماینده مردم مهاباد در خصوص ارتباطات منطقه‌ای و آنتن‌دهی تلفن همراه بود که مقرر شد پیگیری جدی صورت بگیرد، سوال آخر مطرح شده سوال خانم زرآبادی در خصوص فیلترینگ تلگرام بود که نهایتا مقرر شد سوال مطرح شده به صحن علنی مجلس شورای اسلامی ارجاع داده شود و از پاسخ‌های وزیر ارتباطات در این خصوص قانع نشد.
سیام**1751**1535

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه مجلس

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ببینید | جاری شدن سیل در بهاباد یزد