آموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری


پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری یکی از خوشمزه ترین انواع پاستا است که بسیار طرفدار دارد و می توانید در این مطلب روش تهیه این غذای خوشمزه را ببینید. آموزش مرحله به مرحه تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری مواد لازم برای خرده نان های رویه کره 4 قاشق غذاخوری خرده … نوشته آموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری اولین بار در مجله تاپ‌ناز‌ پدیدار شد.

آموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاریآموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری یکی از خوشمزه ترین انواع پاستا است که بسیار طرفدار دارد و می توانید در این مطلب روش تهیه این غذای خوشمزه را ببینید.

آموزش مرحله به مرحه تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

مواد لازم برای خرده نان های رویه

کره 4 قاشق غذاخوری خرده نان 2 فنجان ساقه پیازچه خرد شده 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای پاستا و سس آن

سیر 1 بوته روغن زیتون به میزان لازم پاستا 450 گرم کره 8 قاشق غذاخوری آرد 6 قاشق غذاخوری شیر 5 فنجان پنیر چدار رنده شده یک و نیم فنجان پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان پودر خردل نصف قاشق چای خوری نمک 1 و نیم قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری

همچنین بخوانید : طرز تهیه پاستا با مرغ

آموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاریآموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

برای تهیه کردن خرده نان های رویه پودر نان و پیازچه خرد شده را 2 دقیقه با کره مقداری تفت دهید تا تست شود و سپس کنار بگذارید.

برای تهیه پاستا با سس فر را روی دمای 200 ئرجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود.

بوته سیر را بشویید و ان را خشک کنید.

یک سوم بالای بوته سیر را ببرید و به همراه بقیه سیر داخل فویل بگذارید و روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بزنید و در فویل بپیچانید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کباب شود.

بعد از پخت با شار دست از قسمت پایینی بوته، حبه های سیر را از پوست جدا کنید و با چنگال انها را پوره کنید.

آموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاریآموزش طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش می کنیم.
نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.
یک ظرف کم عمق به اندازه 22 در 32 سانتی متر را با کره چرب کنید و آن را روی حرارت دوب کنید و آرد را با کره تفت دهید.
سیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و در حدود 1 تا 3 دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی رنگ شود.
شیر را به آرد اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه خوب هم بزنید تا به جوش آید سپس پنیرها، پودر خردل، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
ماکارونی و آبی که نگه داشته اید را به ترکیبی که داریم اضافه کنیم و مخلوط کنید و سپس ترکیب را در ظرف پخت بریزید خرده نان ها را روی آن بپاشید و به مدت 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا خوب طلایی و برشته شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع ماکارونی و پاستا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نهادینه سازی ارزش آفرینی برای مشتری در فرهنگ تولید