پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری یکی از خوشمزه ترین انواع پاستا است که بسیار طرفدار دارد و می توانید در این مطلب روش تهیه این غذای خوشمزه را ببینید.
آموزش مرحله به مرحه تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
مواد لازم برای خرده نان های رویه
کره 4 قاشق غذاخوری خرده نان 2 فنجان ساقه پیازچه خرد شده 3 قاشق غذاخوریمواد لازم برای پاستا و سس آن
سیر 1 بوته روغن زیتون به میزان لازم پاستا 450 گرم کره 8 قاشق غذاخوری آرد 6 قاشق غذاخوری شیر 5 فنجان پنیر چدار رنده شده یک و نیم فنجان پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان پودر خردل نصف قاشق چای خوری نمک 1 و نیم قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوریهمچنین بخوانید : طرز تهیه پاستا با مرغ
طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
برای تهیه کردن خرده نان های رویه پودر نان و پیازچه خرد شده را 2 دقیقه با کره مقداری تفت دهید تا تست شود و سپس کنار بگذارید.
برای تهیه پاستا با سس فر را روی دمای 200 ئرجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود.
بوته سیر را بشویید و ان را خشک کنید.
یک سوم بالای بوته سیر را ببرید و به همراه بقیه سیر داخل فویل بگذارید و روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بزنید و در فویل بپیچانید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کباب شود.
بعد از پخت با شار دست از قسمت پایینی بوته، حبه های سیر را از پوست جدا کنید و با چنگال انها را پوره کنید.