طرز تهیه “کیک اسپایسی” با شکر قهوه ای


طرز تهیه “کیک اسپایسی” با شکر قهوه ای

“کیک اسپایسی” با ادویه مخصوص پای کدوحلوایی باید درست شود تا طعم بهتری داشته باشد. برای شیرینی آن نیز از شکر قهوه ای استفاده می شود.

طرز تهیه “کیک اسپایسی” با شکر قهوه ای
مواد لازم برای کیک اسپایسی با شکر قهوه‌ای

یک پیمانه کره آب شده
نصف پیمانه شکر قهوه‌ای
۱، ¼ قاشق چایخوری ادویه پای کدوحلوایی
¾ قاشق چایخوری نمک دریایی
یک عدد تخم مرغ
۲.۵ پیمانه آرد کامل
دو قاشق غذاخوری تاپینگ کارامل



طرز تهیه کیک اسپایسی با شکر قهوه‌ای
فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. روی یک لایه کاغذ روغنی دایره‌ای ۲۰ سانتی متری ترسیم کنید.
در یک کاسه بزرگ، کره را با هم زن برقی با سرعت متوسط به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. شکر قهوه ای، ادویه پای کدوحلوایی و ¼ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. آن‌ها را هم بزنید تا یکدست شوند. تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را اضافه کنید و بقیه مراحل هم زدن را با قاشق چوبی ادامه دهید. در آخر با دست آن را ورز دهید.
خمیر را به دونیم تقسیم کنید. آن‌ها را به صورت دایره باز کنید. هر دایره را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید.
روی آن‌ها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا سطح آن‌ها طلایی شود.
یک قاشق غذاخوری از تاپینگ کارامل را روی آن‌ها بریزید و با قاشق روی سطح برش‌ها پخش کنید.
منبع: نمناک

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اندازه گیری اندام کودک در متد مولر