حضور 217 نفر از اتباع خارجی مقیم ایران در مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) بخش بانوان


حضور 217 نفر از اتباع خارجی مقیم ایران در مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) بخش بانوان

انصاری گفت: 217 نفر از اتباع خارجی مقیم ایران از شش کشور افغانستان، عراق، هند، تاجیکستان، پاکستان و لبنان در دوازدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع) در بخش بانوان شرکت کرده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد انصاری در آیین افتتاحیه دوازدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع)، به عنوان یکی از بزرگترین عرصه رقابت های بانوان قرآنی کشور که شنبه 24 آذر ماه و با حضور بانوان حافظ و قاری قرآن کریم در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد، گفت: در این دوره از مسابقات قرآنی، خواهران بیش از هر سال شرکت کردند و تفاوت آن با سال های گذشته این است که امسال در بخش خواهران دو رشته حفظ دوجزء و پنج جزء را به دلیل کثرت بالای شرکت کننده ها حذف شد لذا مسابقات در این دو بخش، در شعب دارالقرآن ها برگزار می شود و به نفرات برتر گواهی نامه و هدایا تقدیم می شود.

بانی و موسس دارالقرآن امام علی(ع) افزود: با توجه به اینکه سال گذشته چهار هزار و۶۰۸ نفر در این مسابقات شرکت کرده بودند، گفت: آمار شرکت کننده ها در سال جاری، پنج هزار و ۳۲۲ نفر است و در بخش حفظ کل قریب ۸۰۰ نفر، در بخش ۲۰ جزء، حدود ۹۰۰ نفر و در بخش ۱۰ جزء بیش از سه هزار نفر شرکت می کنند.

وی ادامه داد: همچنین ۲۱۷ نفر اتباع خارجی مقیم ایران از شش کشور افغانستان، عراق، هند، تاجیکستان، پاکستان و لبنان در این مسابقات شرکت کردند؛ قرآن حد و مرزی نمی شناسد و ما مانع حضور کسی در این مسابقات نمی شویم و برایمان ملیت و نژاد شرکت کنندگان تفاوتی ندارد.

موسس دارالقرآن امام علی(ع) با بیان اینکه آموزش رشته های مختلف قرآن، اول راه قرآن آموزان است، تاکید کرد: منظور از تشکیل این جلسات و مسابقات، انتقال مباحث قرآنی به جامعه است.

وی با تاکید براینکه مسئولیت بانوان قرآنی، ترویج فرهنگ قرآن در جامعه است؛ خطاب به شرکت کننده ها گفت: از اینکه شما در زمینه حفظ و ترتیل و قرائت قرآن فعال هستید خوب است اما شما باید پیام های قرآن را به جامعه منتقل کنید و چه خوب است که هر کدام از شما کلاس هایی هرچند با تعداد محدود برای آموزش قرآن، برپا کند.

انصاری با بیان اینکه حضرت محمد صلی الله علیه می فرمایند «بهترین امت من کسی است که قرآن را یاد بگیرد و به دیگران بیاموزد»، تصریح کرد: باتوجه به شبیخون و تهاجم فرهنگی هیچ پناه و ملجائی بالاتر از قرآن نیست و همگی باید به این ریسمان الهی چنگ بزنیم تا در این دنیای وانفسای امروز، به اندازه سهم مان حق قرآن را ادا کنیم.

موسس دارالقرآن امام علی(ع) با بیان اینکه در روز قیامت پیامبر اسلام از امت خود شکایت می کند که قرآن را تنها گذاشتند، گفت: امیدواریم به این نقطه نرسیم و مصداق این آیه قرار نگیریم.

وی تاکید کرد: در راه آموزش و عمل به قرآن باید قدم های محکم تری را برداریم.

انصاری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خاطره خود در سفر به آمریکا گفت: روزی در فروشگاهی در لس آنجلس دیدم که تصاویر و نرم افزارهای تلاوت ترتیل استاد شهریار پرهیزکار حافظ کل و بین المللی قرآن، در کنار انواع سی دی های صوتی و تصویری خواننده های خارجی وجود داشت و دلیل آن را از صاحب فروشگاه پرسیدم که وی گفت: ما موسیقی های زیبای کشورهای مختلف را در اینجا عرضه و به فروش می رسانیم و دراینجا عده ای هم متقاضی گوش دادن به صوت قرآن هستند که تلاوت استاد پرهیزکار برای آنان جذاب و شنیدنی است.

موسس دارالقرآن امام علی(ع) با اشاره به اینکه لحن خوب قاریان قرآن می تواند در سرنوشت آینده افراد تاثیر بگذارد، گفت: کلید و استارت برپایی مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) به دلیل علاقه من به صوت و لحن زیبا و دلنشین ترتیل قرآن استاد پرهیزکار و استماع آن در دوران کودکی بود.

پایان پیام/49

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه قرآن و معارف

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تقویم حجامت 1403