کتلت که بعضی با نام شامی کباب هم آن را میشناسند غذای محبوب فرانسوی است که با ترکیب گوشت و سیب زمینی تهیه می شود و اگر با دستور پخت خوبی تهیه شود بسیار لذیذ و عالی و سبک است. در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا طرز تهیه کتلت خوشمزه ای را بدانید و با ۵ ترفند محشر برای پخت کتلت سیب زمینی و گوشت آشنا شوید.
۵ ترفند محشر برای پخت کتلت سیب زمینی و گوشت۱. خیلی از افراد نمی دانند که رنده کردن یک هویج در کتلت چقدر می تواند طعم آن را تغییر دهد و خوشمزه اش کند. اگر تا به حال این کار را امتحان نکرده اید این بار حتما انجام دهید.
۲. استفاده از آرد سوخاری برای سرخ کردن کتلت می تواند آن را ترد و کرانچی کند و بسیار خوشمزه اش کند.
۳. هنگام سرخ کردن کتلت ها، شعله را کم کنید تا کتلت ها علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم شوند.
۴. سیب زمینی را میتوانید هم به صورت خام و هم پخته استفاده کنید.
۵. اگر پس از آماده شدن مواد کتلت احساس کردید کمی شل است می توانید کمی آرد سفید به آن اضافه کنید.
مواد لازم۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۶ عدد سیب زمینی متوسط
۲ پیاز متوسط
۴ عدد تخم مرغ
۱ عدد هویج
۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان کافی
طرز تهیه کتلت سیب زمینی و گوشتابتدا سیب زمینی ها را بپزید و در ظرف مناسب توگود رنده کنید. سپس هویج را هم رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده به آن بیفزایید. پیازها را در ظرف دیگری رنده کنید، آبش را بگیرید و به سیب زمین و هویج تان بیفزایید. حالا تخم مرغ و ادویه و نمک را نیز به مواد اضافه کنید و مواد را حسابی ورز دهید. در یک ظرف آرد سوخاری بریزید و کتلت ها را با دست تان فرم دهید و در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن کاملا داغ سرخ کنید.
یادتان باشد شعله خیل یزیاد نباشد تا کتلت ها کاملا مغز پخت شوند. پس از آماده شدن کتلت ها با گوجه فرنگی و کاهو تزیین و سر نمایید.
برای اطلاع از دستور غذاهای مختلف و طرز تهیه انواع غذا، شیرینی و دسر و … اینجا کلیک کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – گروه آشپزی تحریریه بازده
منبع: howsweeteats