بهترین منابع کربوهیدرات


بهترین منابع کربوهیدرات

آرمان (/fa/component/roojanews/frame.html?href=http://www.armandaily.ir)- منابع گیاهی سرشار از کربوهیدرات، حاوی فیتونوترینت‌های کلیدی مانند بتاکاروتن و لیکوپن هستند که نمی‌توانید آنها...

آرمان- منابع گیاهی سرشار از کربوهیدرات، حاوی فیتونوترینت‌های کلیدی مانند بتاکاروتن و لیکوپن هستند که نمی‌توانید آنها را از طریق منابع دیگر کربوهیدرات مانند غلات یا لبنیات به‌دست بیاورید.فیتونوترینت‌ها نقش کلیدی در افزایش قدرت دفاعی بدن و مبارزه با التهاب دارند و قند خون را نیز کاهش می‌دهند.در اینجا بهترین منابع کربوهیدرات که به هیچ وجه نباید از رژیم‌تان حذف کنید، معرفی شده‌اند:

گریپ‌فروت

گریپ‌فروت در هر ۲۳۰ گرم، ۱۹ گرم کربوهیدرات دارد. گریپ‌فروت کم کالری بوده و ارزش ویتامین C آن بسیار بالا است. مصرف گریپ‌فروت باعث بهبود سیستم ایمنی بدن شده و فیبر موجود در آن به کاهش وزن کمک می‌کند. این میوه مانع مقاومت به انسولین شده و از ابتلا به دیابت پیشگیری می‌کند. گریپ‌فروت همچنین حاوی اسید سیتریک است که می‌تواند به جلوگیری از سنگ کلیه کمک کند.

سیب‌زمینی شیرین

یک سیب‌‌زمینی شیرین که در اجاق کبابی شده ۳۰ درصد کمتر از سیب‌زمینی معمولی قند خون را افزایش می‌‌دهد زیرا حاوی فیبر بالا و ریزمغذی‌‌هایی است که ۴۰ درصد آنها از نوع حلال بوده و سبب کاهش کلسترول و کندی هضم غذا می‌‌شوند. در ضمن سیب‌زمینی شیرین غنی از کاروتنوئید و رنگدانه‌های زرد و نارنجی است که به ارگانیسم‌‌ها اجازه عکس‌‌العمل در برابر انسولین را می‌دهد.

زغال‌اخته

این میوه نیز یک منبع سالم کربوهیدارت است. زغال‌‌اخته دارای آثار هیپوگلیسمیک بوده است و می‌‌تواند سبب بهبود تغییرات بافتی پانکراس در جریان بیماری دیابت گردد که شاید این اثرات به‌خاطر وجود آنتوسیانین‌ها و سایر ترکیبات آنتی‌‌اکسیدانی موجود در میوه باشد.

چغندر قند

چغندر در هر ۱۳۶ گرم، ۱۳ گرم کربوهیدرات دارد و حاوی نیترات است و مصرف آن منجر به بهبود قدرت عضلانی می‌شود؛ به‌خصوص در مبتلایان به نارسایی قلبی. نیترات همچنین عملکرد ورزشی را افزایش می‌دهد و می‌تواند از ابتلا به زوال عقل جلوگیری کند.

پرتقال

هر ۱۸۰ گرم از این میوه ۲۱ گرم کربوهیدرات دارد. پرتقال منبع عالی ویتامین C است و ۱۳۰ درصد از نیاز روزانه شما به این ویتامین را تامین می‌کند. مصرف پرتقال پیشگیری کننده از سرطان است و افزایش سلامت قلب را به‌دنبال دارد. بهبود سلامت پوست از نتایج مصرف منظم این میوه است.

لوبیا

مصرف لوبیا خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد ضمن اینکه کاهنده کلسترول بد و افزایش دهنده کلسترول خوب است. لوبیا حاوی ترکیبات آلفاآمیلاز است که باعث جلوگیری از جذب و تجزیه نشاسته می‌شود و کاهش وزن را به‌همراه دارد. هر ۱۸۴ گرم لوبیا، ۱۱۳ گرم کربوهیدرات دارد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا