طرز تهیه واویشکا (واویشکا با مرغ، بادمجان و اردک)
واویشکا یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که در انواع مختلفی با عناوین واویشکا با جگر سفید، واویشکا با مرغ و سیب زمینی، واویشکای بادمجان و واویشکا اردک تهیه میشود. در ادامه شما را با طرز تهیه انواع واویشکا آشنا خواهیم کرد.
ستاره | سرویس آشپزی – واویشکا از غذاهای محلی استان گیلان است که اصالت آن به کشور روسیه بر میگردد. پای این غذا پس از جنگ جهانی دوم توسط روسها به ایران باز شد و از آن پس به عنوان یک غذای پرطرفدار در خطه شمال مورد استقبال قرار گرفت. طوریکه امروزه به عنوان یکی از غذاهای سنتی شهر رشت شناخته شده و در همه رستورانهای این شهر طبخ میشود. این غذا به روشهای مختلف و با استفاده از مواد اولیه متنوعی درست میشود و ما در این مقاله سعی داریم بهترین روشهای طبخ آن را مرور کنیم.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.
۱. طرز تهیه واویشکا با جگر سفید
۲. طرز تهیه واویشکای بادمجان
۳. طرز تهیه واویشکا اردک
طرز تهیه واویشکا با جگر سفید
مواد لازم | |
جگر سفید گوسفند | 1/3 دست |
جگر سیاه گوسفند | 1/2 دست |
دل گوسفند | 1/2 عدد |
گوجه فرنگی بزرگ | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
دانه انار ترش | 2 قاشق غذاخوری |
محلول زعفران | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و گلپر | به میزان لازم |
دستور تهیه:
ذکر دو نکته
در صورت تمایل چند قاشق آب انار ترش، آب نارنج، آبغوره یا آبلیمو به واویشکا اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری گوشت چرخ کرده یا گوشت تکهای نگینی خرد شده نیز به این غذا اضافه کنید.
طرز تهیه واویشکای بادمجان
مواد لازم | |
بادمجان | 2 عدد |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
قارچ | 5 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 3 حبه |
سیب زمینی | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
شوید خشک | 1/2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
نکته: پس از افزودن سیب زمینی، واویشکا را زیاد هم نزنید تا سیب زمینی له نشود.
طرز تهیه واویشکا اردک
مواد لازم | |
گوشت اردک | 250 گرم |
پیاز بزرگ | 2 عدد |
دانه انار ترش | 200 گرم |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
آب انار | 2 لیوان |
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه: