روش تهیه کیک لبو
لبو مانند اسفناج و هویج یکی از اعضای سبزیجاتی هست که طرفداران خودش را دارد.چون ایشون هم به فصلش، میتونه به خوبی یکه تاز میدون بشه و از سالاد تا غذا و دسر و رنگ خوراکی مجلس آرای بزم ها و دور همی ها باشه. مواد لازم برای کیک لبو : لبو 300 گرم پودر هل دو قاشق چایخوری وانیل یک دوم قاشق چایخوری کره 200 گرم شکر 275 گرم آرد 350 گرم تخم مرغ چهار...
لبو مانند اسفناج و هویج یکی از اعضای سبزیجاتی هست که طرفداران خودش را دارد.چون ایشون هم به فصلش، میتونه به خوبی یکه تاز میدون بشه و از سالاد تا غذا و دسر و رنگ خوراکی مجلس آرای بزم ها و دور همی ها باشه.
مواد لازم برای کیک لبو :
لبو 300 گرم
پودر هل دو قاشق چایخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
کره 200 گرم
شکر 275 گرم
آرد 350 گرم
تخم مرغ چهار عدد
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
روش تهیه کیک لبو :
ابتدا در ظرفی گود، کره و شکر را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا حجم آنها افزایش پیدا کرده و رنگ شان نیز روشن شود، در این مرحله تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد کره اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام حدود 30 ثانیه مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. هل، لبوی رنده شده و وانیل را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
بکینگ پودر را داخل آرد ریخته، به مایه کیک اضافه می کنیم و با همزن برقی تمامی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
این مواد را داخل قالبی گرد به قطر 28 تا 30 سانتیمتر یا قالب مورد نظر ریخته و یک ساعت روی پنجره وسط فر با دمای 170 درجه سانتیگراد می پزد.