توضیحات مرکز آمار درباره تناقضات آماری


توضیحات مرکز آمار درباره تناقضات آماری

به گزارش تجارت‌نیوز، امید علی پارسا در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان با تاکید بر اینکه اساس توسعه در جامعه اعتماد است و آمار درست باعث افزایش اعتماد می‌شود، گفت: سال 95 نخستین سرشماری اینترنتی تبلتی کشور انجام و رکورد 48 درصد سرشماری اینترنتی از طریق تبلت به جا ماند. پارسا بابیان نوشته توضیحات مرکز آمار درباره تناقضات آماری اولین بار...

به گزارش تجارت‌نیوز، امید علی پارسا در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان با تاکید بر اینکه اساس توسعه در جامعه اعتماد است و آمار درست باعث افزایش اعتماد می‌شود، گفت: سال ۹۵ نخستین سرشماری اینترنتی تبلتی کشور انجام و رکورد ۴۸ درصد سرشماری اینترنتی از طریق تبلت به جا ماند.

پارسا بابیان اینکه از سال ۹۵ در نظام آمار اصلاحاتی بوجود آمد که باعث تحول خوبی در حوزه آمار و دیتا شد، گفت: ۴۸ درصد مردم ایران فرم سرشماری را اینترنتی تکمیل کردند که با توجه به میانگین دنیا آمار خوبی است.

وی با بیان اینکه برآورد برای موفقیت سرشماری اینترنتی ۱۵ درصد بود اما کار بزرگی انجام شد، گفت: عزم ملی و همگرایی تمام دستگاه‌های اجرایی و عزم سه قوه موفقیت در سرشماری اینترنتی کشور را موجب می‌شود.

رئیس مرکز آمار ایران با تاکید بر اینکه اختلاف در آمار مراکز آماری بلایی بزرگ است که این مسئله موجب بی‌اعتمادی در مردم می‌شود، گفت: اعتماد اساس توسعه دنیاست.

پارسا تاکید کرد: آمار درست و کارشناسی باعث حرکت درست و اصولی دستگاه‌ها بر اساس یک نقشه راه می‌شود و باید برنامه‌ها بر اساس کار کارشناسی باشد.

وی با اشاره به اینکه به فرموده مقام معظم رهبری دستکاری در آمارها گناه کبیره است، گفت: مرجع اصلی آمار در کشور مرکز آمار ایران است که از جامعیت کامل و استاندارد برخوردار است.

پارسا از ارائه آمار تورم و رشد اقتصادی از سوی بانک مرکزی انتقاد کرد و یادآور شد: تا پیش از جنگ جهانی در همه دنیا ۷۰ درصد آمار رشد اقتصادی را بانک‌های مرکزی می‌دادند اما از جنگ جهانی به بعد نهاد جدید به اسم مرکز آمار را ایجاد کردند و واحد تولیدکننده تورم و رشد اقتصادی در بانک مرکزی باید با مرکز آمار ادغام شود.

منبع: مهر


توضیحات مرکز آمار درباره تناقضات آماری

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اقتصادی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کودکان قربانیان قلدری اینترنتی