خیار شور به سبک آمریکایی


خیار شور به سبک آمریکایی

این خیارشور ترد، کمی شیرین و کمی ترش، بسیار خوشمزه و نیرو بخش است. از تهیه آن پشیمان نخواهید شد. به شما توصیه می‌کنیم همراه ما این خیارشور بسیار خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.

خیار شور به سبک آمریکایی
طرز تهیه خیار شور به سبک آمریکایی:

مدت زمان تهیه: ۶۰ دقیقه
مدت زمان سرد کردن: ۳ تا ۲۴ ساعت

مواد لازم:

۱۲ فنجان خیار کوچک برش ضخیم داده شده (در حدود ۴ عدد)

۲ عدد پیاز حلقه شده نازک

۲ قاشق غذا خوری نمک پاک شده

۴ تا ۵ فنجان یخ خرد شده

۳ فنجان شکر دانه دانه

۳ فنجان سرکه سیب

۲ قاشق غذا خوری دانه‌های خردل

۲ چای خوری دانه‌های کرفس
۴ عدد زنجبیل تازه ورقه شده ضخیم

۱. خیار شور:

این ترشی ترد، کمی شیرین و کمی ترش بسیار خوشمزه است که کام شما را به هیجان خواهد آورد. از تهیه آن پشیمان نخواهید شد. به شما توصیه می‌کنیم همراه ما این ترشی بسیار خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.

۲. انتخاب خیار
خیار شور به سبک آمریکایی

خیار‌های مناسب را انتخاب کنید و آن‌ها را به خوبی شستشو دهید. خیار‌هایی را انتخاب کنید که سبز، سفت و بدون لک باشد.


۳. اضافه کردن نمک و حلقه‌های پیاز
خیار شور به سبک آمریکایی

نمک باعث دو رنگه شدن خیار‌ها می‌شود و جلوه‌ای ابری به آن می‌دهد.

۴. سرد و سنگین

خیار شور به سبک آمریکایی

در یک کاسه بزرگ خیارها، نمک و پیاز را به آرامی بریزید و بعد آن‌ها را به یک آبکش انتقال دهید، که در یک کاسه قرار گرفته باشد. آن‌ها را در یخ به صورت لایه لایه بخوابانید. روی آن یک بشقاب سنگین بگذارید و برای یک شب یا ۲۴ ساعت آن را به همین طریق نگه دارید.

۵. آماده سازی شربت
خیار شور به سبک آمریکایی

هنگامیکه خیار‌ها در یخ می‌باشند شما شربت را تهیه کنید. این کار برای دادن مزه انتهایی به خیار‌ها می‌باشد. برای تهیه شربت آن، در یک قابلمه مناسب شکر، دانه‌های خردل، دانه‌های کرفس و زنجبیل را مخلوط کنید. آن را حرارت دهید تا به جوش آید، حرارت را کاهش دهید و بگذارید ۳ دقیقه بدون درپوش بجوشد. آن را از حرارت بردارید و بگذارید خنک شود درب آن را ببندید و بگذارید کاملا سرد شود تا برای بقیه کار آماده شود.

۶. اضافه کردن شربت:
خیار شور به سبک آمریکایی

وقتی که خیار‌ها کاملا سرد شد، آبکش را از کاسه خارج کنید تا خیار‌ها از آب جدا شود. خیار‌ها را به ظرفی دیگر انتقال دهید. شربت تهیه شده را توسط یک صافی پارچه‌ای به خیار‌ها اضافه کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و گهگاهی آن را هم بزنید. سپس آن را از حرارت بردارید. بهتر است از یک صافی استفاده کنید تا چاشنی شما از منافذ آن عبور نکند و تنها عصاره آن به ترشی شما افزوده شود. برای نتیجه بهتر از صافی پارچه‌ای استفاده کنید.

۷. حرارت دادن به خیار‌ها

خیار شور به سبک آمریکایی

خیار‌ها را حرارت دهید و اجازه دهید تا بجوشد. گهگاه آن را هم بزنید و مراقب پخت آن باشید.

۸. ریختن خیار‌ها در بطری
خیار شور به سبک آمریکایی
با یک ملاقه خیار‌ها را وارد بطری‌های مورد نظر ضد عفونی شده کنید. البته کمی از سر آن خالی نگه دارید. روی خیار‌ها باید با شربت داغ پوشیده شود. لبه‌های بطری را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید. درپوش آن را بگذارید، باید کاملا بسته باشد. آن‌ها را در یخچال به صورت وارونه قرار دهید.

ارزش غذایی:

- کالری: ۰

- چربی اشباع شده: ۰

- چربی اشباع نشده: ۰

- کلسترول: ۰

- سدیم: ۲۹۱ mg

- هیدرات کربن: ۹ گرم

- قند: ۸ گرم

- فیبر: ۰

- پروتئین: ۰

- ویتامین c: ۰

- کلسیم: ۰

- آهن: ۰
*درصد ارزش‌های روزانه برمبنای ۲۰۰۰ کالری می‌باشد.


منبع: سیمرغ

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


رائفی پور: مستاجرم