نهمین پویش ملی تغذیه سالم در زاهدان آغاز شد
منبع خبر
/
مهر /
سیستان و بلوچستان
زاهدان - معاون اجرائی مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان از آغاز نهمین پویش ملی تغذیه سالم سال 97 در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد.
مهدی زنگنه در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: نهمین پویش ملی تغذیه سالم سال ۹۷ در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آغاز شد.
معاون اجرائی مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان افزود: از همین رو تیم های سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از امروز برنامه های آموزشی تغذیه سالم در سطح دانشگاه ها، مدارس، و اماکن عمومی را آغاز کرده اند.
وی با اشاره به اینکه این پویش تا زمان تکمیل برنامه های آموزشی به گروه های هدف ادامه دارد، گفت: ارتقاء آگاهی، نگرش و عملکرد مردم جامعه در خصوص کاهش مصرف قند، نمک و چربی، افزایش آگاهی سیاست گذاران و مسئولان مرتبط با سلامت تغذیه جامعه در بخش های زیربط، حساس سازی و ترغیب صنایع غذایی برای تولید محصولات غذایی کم نمک، کم قند و کم چرب، حساس سازی و جلب همکاری رسانه های جمعی برای آموزش مردم و فرهنگ سازی تغذیه صحیح از جماه اهداف این طرح است.
زنگنه با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح از ظرفیت همه دستگاه ها، سازمان و ادارت استفاده می شود، تصریح کرد: همچنین استفاده از کلیه پتانسیلهای موجود جهت آموزش تغذیه سالم و جلب مشارکت ائمه جماعات به منظور اطلاع رسانی درست تغذیه از جمله دیگر اهداف این طرح است.
مهدی زنگنه در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: نهمین پویش ملی تغذیه سالم سال ۹۷ در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آغاز شد.
معاون اجرائی مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان افزود: از همین رو تیم های سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از امروز برنامه های آموزشی تغذیه سالم در سطح دانشگاه ها، مدارس، و اماکن عمومی را آغاز کرده اند.
وی با اشاره به اینکه این پویش تا زمان تکمیل برنامه های آموزشی به گروه های هدف ادامه دارد، گفت: ارتقاء آگاهی، نگرش و عملکرد مردم جامعه در خصوص کاهش مصرف قند، نمک و چربی، افزایش آگاهی سیاست گذاران و مسئولان مرتبط با سلامت تغذیه جامعه در بخش های زیربط، حساس سازی و ترغیب صنایع غذایی برای تولید محصولات غذایی کم نمک، کم قند و کم چرب، حساس سازی و جلب همکاری رسانه های جمعی برای آموزش مردم و فرهنگ سازی تغذیه صحیح از جماه اهداف این طرح است.
زنگنه با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح از ظرفیت همه دستگاه ها، سازمان و ادارت استفاده می شود، تصریح کرد: همچنین استفاده از کلیه پتانسیلهای موجود جهت آموزش تغذیه سالم و جلب مشارکت ائمه جماعات به منظور اطلاع رسانی درست تغذیه از جمله دیگر اهداف این طرح است.
کد خبر 4516086
حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سیستان و بلوچستان
برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!