لزوم توجه به صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در گیلان/130واحد فعال هستند


لزوم توجه به صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در گیلان/130واحد فعال هستند

رشت- مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی گیلان با تأکید برلزوم توجه به این حوزه در استان با توجه به تولید محصولات کشاورزی، گفت: 130 واحد صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در گیلان فعال هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جوادزاده صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی کاهش ضایعات محصولات تولیدی به ویژه برنج است، افزود: کاهش ضایعات محصولات کشاورزی سبب افزایش درآمد کشاورزان می‌شود.

وی به برنامه‌های جهاد کشاورزی استان گیلان در این حوزه اشاره کرد و گفت: جهاد کشاورزی تلاش کرده تا با اصلاح و نوسازی شالیکوبی‌ها در راستای ارتقای کیفیت برنج و کاهش شکستگی آن گام‌های خوبی بردارد.

جوادزاده با بیان اینکه تاکنون ۴۱۰ شالیکوبی نوسازی و اصلاح شده است، بیان‌کرد: با اقدامات صورت گرفته بعد از پیروزی انقلاب اسلامی موفق به کاهش ۲۵ هزار تن ضایعات در این حوزه شده‌ایم.

وی در ادامه همچنین با اشاره به اهمیت صنایع بسته‌بندی و فرآوری محصولات کشاورزی در استان گیلان، اظهارکرد: البته تاکنون موفقیت‌های خوبی در این زمینه به دست نیامده اما اقدامات خوبی صورت گرفته است.

جوادزاده با بیان اینکه در استان گیلان ۱۳۰ واحد صنایع تبدیلی و بسته‌بندی فعالیت می کنند، اظهارکرد: ظرفیت این واحدها ۵۸۰ هزار تن بوده که عمده این صنایع در حوزه فرآورده‌های لبنی، خوراک دام و طیور، بسته‌بندی محصولات کشاورزی و باغی و صنایع روغن‌کشی است.

مدیرصنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی گیلان ایجاد سردخانه‌ها را یکی از مهم‌ترین ملزومات این بخش دانست و بیان‌کرد: در استان گیلان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ۶۵ واحد سردخانه با ظرفیت نگهداری حدود ۱۷۰ هزار تن محصول راه‌اندازی شده است.

وی یادآورشد: استان گیلان دارای تنها سردخانه دو منظوره شمال کشور با ظرفیت ۱۰ هزار تن است.


به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جوادزاده صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی کاهش ضایعات محصولات تولیدی به ویژه برنج است، افزود: کاهش ضایعات محصولات کشاورزی سبب افزایش درآمد کشاورزان می‌شود.

وی به برنامه‌های جهاد کشاورزی استان گیلان در این حوزه اشاره کرد و گفت: جهاد کشاورزی تلاش کرده تا با اصلاح و نوسازی شالیکوبی‌ها در راستای ارتقای کیفیت برنج و کاهش شکستگی آن گام‌های خوبی بردارد.

جوادزاده با بیان اینکه تاکنون ۴۱۰ شالیکوبی نوسازی و اصلاح شده است، بیان‌کرد: با اقدامات صورت گرفته بعد از پیروزی انقلاب اسلامی موفق به کاهش ۲۵ هزار تن ضایعات در این حوزه شده‌ایم.

وی در ادامه همچنین با اشاره به اهمیت صنایع بسته‌بندی و فرآوری محصولات کشاورزی در استان گیلان، اظهارکرد: البته تاکنون موفقیت‌های خوبی در این زمینه به دست نیامده اما اقدامات خوبی صورت گرفته است.

جوادزاده با بیان اینکه در استان گیلان ۱۳۰ واحد صنایع تبدیلی و بسته‌بندی فعالیت می کنند، اظهارکرد: ظرفیت این واحدها ۵۸۰ هزار تن بوده که عمده این صنایع در حوزه فرآورده‌های لبنی، خوراک دام و طیور، بسته‌بندی محصولات کشاورزی و باغی و صنایع روغن‌کشی است.

مدیرصنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی گیلان ایجاد سردخانه‌ها را یکی از مهم‌ترین ملزومات این بخش دانست و بیان‌کرد: در استان گیلان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ۶۵ واحد سردخانه با ظرفیت نگهداری حدود ۱۷۰ هزار تن محصول راه‌اندازی شده است.

وی یادآورشد: استان گیلان دارای تنها سردخانه دو منظوره شمال کشور با ظرفیت ۱۰ هزار تن است.

کد خبر 4518941

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گیلان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تقویم حجامت 1403