قطع رابطه با دوست صمیمی | زمان قطع رابطه با دوست


قطع رابطه با دوست صمیمی | زمان قطع رابطه با دوست

قطع رابطه با دوست صمیمی : زمان قهر با دوستان چه زمانی است ؟ چگونه با دوست صمیمی قطع رابطه کنیم ؟ در اینجا با مقاله ای درباره روابط فردی ، زمان صحیح قطع رابطه با دوست در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.     متن قطع رابطه ، قطع رابطه با دوست … نوشته قطع رابطه با دوست صمیمی | زمان قطع رابطه با دوست اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.

روابط فردی ، زمان صحیح قطع رابطه با دوست در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.

قطع رابطه با دوست صمیمی | زمان قطع رابطه با دوست

متن قطع رابطه ، قطع رابطه با دوست صمیمی

نشانه هایی که به شما می گویند وقت قطع رابطه دوستانه با دوست تان فرارسیده

دوستان خوب همیشه باعث خرسندی و افتخار انسان هستند، اما گاهی اوقات داشتن ارتباط با برخی از دوستان نه تنها باعث وجود راه حلی برای مشکلات نمی شود بلکه خود، معضل به حساب می آیند.قطع رابطه با دوستان بی ثمر بهترین راه حل ممکن می باشد.

گاهی آنقدر به بودن با یک نفر عادت می کنیم که همه ضعف ها و کاستی های او را می پذیریم اما لازم است درباره ی دوستی با او بیاندیشید و مطمئن شوید که از ادامه ی این رابطه احساس خوبی دارید زیرا برخی از رابطه های دوستانه سرشار از استرس هستند که سبب بروز مشکلاتی در سلامت فرد مانند فشار خون بالا و خطر ابتلا به افسردگی می شود.

قطع رابطه با این دسته از دوستان یکی از سخت ترین و مهم ترین تصمیم زندگیتان است اما در نهایت این تصمیم می تواند موجب شادی و سلامت شما شود.

او یک دروغگو است

اگر دوست تان درباره زندگی و تمام مسائلش به شما دروغ می گوید، این رابطه را تمام کنید. افراد دروغگو به جز اینکه با شما صادق نیستند از مشکلات روانی بزرگتری نیز رنج می برند پس اگر با یک دروغگو دوست هستید، برای تمام کردن دوستی تان اقدام کنید .

قطع رابطه با دوستی که به شما خیانت می کند

اگر دوست شما اقدامات وحشتناکی مانند قرار عاشقانه با فرد مورد علاقه تان گذاشت و یا راز زندگی تان را فاش کرد ، دیگر هرگز او را نبخشید و اقدامات او را نادیده نگیرید و بار دیگر به او اعتماد نکنید.

در مواردی خاص این شکاف و ترک قابل ترمیمند بنابراین پیش از قطع ارتباط با یک دوست، خوب فکر کنید و مطمئن شوید که کار او خیانت بوده است.

قطع رابطه با دوستی که به شما توهین می کند

اگر دوست تان شما را مورد توهین کلامی و دشنام قرار می دهد و پشت سرتان پیش دوستان دیگرتان بدگویی می کند و به شما نیش و کنایه می زند در ادامه این رابطه تجدید نظر کنید. موجب سردرد شما می شود.

گاهی به دلیل شکاف های ترمیم ناپذیر یک رابطه باید پایان پذیرد اما دلایل پایان دادن به رابطه آشکار نیست. در این مورد باید به بدن خود گوش دهید و اگر دچار احساساتی مانند افسردگی، اضطراب، استرس یا ناکامی گشتید رابطه را تمام کنید . اگر پس از ملاقات یک دوست دچار سردرد یا دل درد شدید بدنتان به شما هشدار می دهد که اوضاع نا به سامان است.

مایه ی آبروریزی شماست

رابطه دوستی باید طوری باشد که یک دوست موجب مسرت دوستش شود نه اینکه طوری باشد که شما به علت رفتارهای غلط و اشتباه او را از خانواده یا دیگر دوستانتان پنهان کنید.

اگر از فردی دائما رفتارهای غلط و اشتباه مایه ی آبروریزی سر زد قطعا با او قطع رابطه کنید. اگر رفتارهای شرم آور کم باشد و شما دیگر رفتارهای او را دوست داشته باشید، در صورتی به دوستی ادامه دهید که احساس بدی نداشته باشید.

با شما به حسادت و رقابت می پردازد

رابطه دوستانه قوی در صورتی برقرار است که در آن حمایت و تشویق بدون تقابل و رقابت جریان داشته باشد . پس اگر در دوستیتان چشم وهم چشمی، رقابت فشرده و حسادت های زننده وجود داشت از این نوع دوستی صرف نظر کنید.

کسل کننده است

اگر با دوستتان صمیمی نیستید و با او حرف های واقعی نمی زنید احساستان را بیان نمی کنید او را از لیست دوستانتان حذف کنید . اگر هنگامی که با دوستی هستید اما حواستان جای دیگریست و یا دوست داشتید به جای او فرد دیگری بود ،به علت آن فکر کنید و درباره ی قطع رابطه با او بیاندیشید.

او دیگر آدم سابق نیست

بیشتر افراد به دلیل تغییراتی که در زندگی خود دارند دوستان خود را هر ۷ سال یکبار با دوستان جدید جایگزین می کنند زیرا زندگی تغییرپذیر آنها باعث می شود که دیگر شرایط لازم برای برقراری دوستی را نداشته باشند و بینشان حرفی برای گفتن باقی نماند. اینگونه دوستی ها اغلب به صورت تدریجی پایان می پذیرد.

تحت کنترل او قرار دارید

اگر به دلیل رفتارهای کنترل کننده دوستتان بر اساس خود واقعی تان رفتار نمی کنید و دوست تان روی شما مانور می دهد به خوبی فکر کنید و در دوستی خود تجدید نظر کنید زیرا دوستان خوب موجب برجسته شدن شخصیت حقیقی ما می شوند .

چگونگی قطع رابطه با دوست

پیش از هرگونه قطع رابطه برای حل مشکلات آن رابطه تلاش خود را انجام دهید، زیرا اگر اشتباه کرده باشید پس از قطع رابطه دیگر نمی توانید رابطه ی قبلی خود را بازگردانید. هیچ گاه صریح به دوستتان نگویید که قصد قطع ارتباط با او را دارید، تنها به تدریج از او فاصله بگیرید و وقت خود را با دوستان دیگر سپری کنید .

چگونه با دوستمان قطع رابطه کنیم ؟

• مرحله اول تصمیم درباره ی قطع رابطه است، پس اگر تصمیم تان بر قطع رابطه است و از آن مصمم هستید، وارد عمل شوید، به یاد داشته باشید هنگامی که برای قطع رابطه اقدام کردید ، برگشتن و ارتباط دوباره بسیار دشوار است.

• اگر از دوست خود عصبانی هستید، سریعا تصمیم بر قطع ارتباط نگیرید. برای اینکه از رفتار خودتان پشیمان نشوید ، تصمیم گیری را به بعد از آرام شدن موکول کنید.

• حرف هایی که قرار است برای آخرین بار به دوست خود بگویید یادداشت نمائید و آنها را بسنجید زیرا دوستتان هرگز آنها را فراموش نمی کند .

مراحل قطع رابطه با دوست صمیمی

• بهترین زمان و مکان را برای انتقال پیام انتخاب نمائید. اگر دوست شما ، همکار یا همکلاسی شماست به شخصه و رودر رو اقدام کنید و اگر از او دور هستید ، به او تلفن بزنید یا یادداشتی برایش بفرستید.

• هیچ گاه به خاطر وسوسه ی دوستان مشترکتان رابطه خود را با دوست دیگرتان قطع نکنید.

• محترمانه با دوست سابق خود در موقعیت های اجتماعی رفتار کنید.

• حتی اگر مجبور به گفتن دروغی مصلحتی شوید ، رابطه را دوستانه خاتمه دهید چون او روزی دوست شما بوده است.

• قطع هر رابطه ایی سبب ایجاد کمبودهایی برای طرفین می شود . پس پیش از تحمل هر گونه کمبود، فکر کنید و درست تصمیم بگیرید و مسائل را سبک و سنگین نمائید .

۱- همیشه در مورد مشکلات خودش حرف می‌زند، اما برای شنیدن مشکلات شما وقت و حوصله ندارد!

این افراد اغلب از شما به عنوان گوشی برای تخلیه عصبانیت‌ها، حرص‌ها و مشکلات خود استفاده می‌کنند و صحبت‌هایشان که تمام شد دیگر شما برایشان اهمیتی نخواهید داشت. وقتی شما مشکلی داشته باشید و بخواهید با او درد و دل کنید یا مشورت و راهنمایی بخواهید با مشغول نشان دادن خود یا به بهانه جواب دادن به تلفن یا هر کار دیگری از شنیدن امتناع می‌کنند.

قطع رابطه با دوست صمیمی | زمان قطع رابطه با دوست

جملات پایان رابطه

بدون شک فردی که حوصله شنیدن مشکلات شما را ندارد، شایستگی لازم برای بهره بردن از محبت‌های شما را هم نخواهد داشت. چنین افرادی را از زندگی خود حذف کنید.

۲- از شما انتقاد می‌کند، اما تحمل شنیدن انتقاد را ندارد

صداقت داشتن و انتقاد سازنده در دوستی بسیار مهم و ضروری است. اما افراد مسموم و دوستان غیرواقعی سعی می‌کنند با تحقیر یا مسخره کردن از ظاهر یا کار‌های شما ایراد بگیرند. هدف اصلی این افراد سازندگی نیست و بیشتر شبیه انتقام شخصی است. اما اگر همین کار را با خودشان انجام دهید، موضع دفاعی گرفته و حتما واکنش تندی از خود نشان خواهند داد.

۳- این شما هستید که همیشه برای قرار گذاشتن با هم برنامه‌ریزی می‌کنید

این افراد وقتی سرشان گرم است شما را فراموش می‌کنند. اما به محض اینکه تنها شدند و به فردی نیاز داشتند که وقتشان را پر کند، فورا به سراغ شما می‌آیند. از این افراد دوری کنید، زیرا فقط سرویس می‌دهید و در عوض چیزی دریافت نمی‌کنید. این کار در طولانی‌مدت آزاردهنده خواهد شد.

۴- او فکر می‌کند که شما باید حتما تغییر کنید

وقتی با هم بحث می‌کنید، دوستتان اعتقاد دارد که همیشه شما مقصر هستید و این شمایید که باید تغییر کنید. این افراد همیشه خود را حق به جانب می‌دانند و این روحیه برای دوستی به هیچ عنوان خوب نیست.

۵- دوست شما روحیه دوگانه دارد: یا خوب و مهربان است یا سرد و بی‌تفاوت

اگر فردی که با او در ارتباط هستید یک روز خوب است و فردای آن روز بدون هیچ دلیلی با شما سرد و نامهربان برخورد می‌کند، انسان نرمالی نیست. بهتر است از او دوری کنید، زیرا همیشه شما را در این فکر فرو می‌برد که چه بدی‌ای به او کرده‌اید که چنین رفتاری از خود نشان می‌دهد!

۶- همیشه مراقب حرف زدن خود هستید تا او ناراحت یا عصبانی نشود

اگر در دوستی خود همیشه مراقب حرف زدن‌هایتان هستید تا مبادا به طرف مقابل بر بخورد و عصبانی شود، چه اصراری برای ادامه این دوستی دارید؟ افراد با هم دوست می‌‎شوند تا لحظه‌های شادی در کنار هم داشته باشند و اگر قرار باشد همه ساعات در کنار هم بودن به استرس سپری شود همان بهتر که این رابطه خاتمه بیابد.

۷- دوست شما مجبورتان می‌کند با دوستان دیگر او رقابت کنید

وقتی فردی که تصور می‌کنید رفیق شماست دایما از محبت‌ها یا کار‌های خوب دوست دیگری صحبت می‌کند، در واقع سعی دارد حس حسادت و رقابت را در شما برانگیخته کند تا بدین واسطه از هر دو طرف نهایت استفاده را ببرد. اگر چنین فردی در لیست دوستان شما قرار دارد بهتر است بی خیال او شوید و برای جلب رضایت او دست به هر کاری نزنید و سرویس‌دهی نکنید که بعدا هم پشیمان شوید.

چرا پایان دادن به دوستی با افراد مسموم بسیار سخت است؟ چگونه می‌توان این کار را انجام داد؟

اگر به مرحله‌ای رسیده‌اید که مطمئن هستید باید به دوستی خود پایان ببخشید، احتمالا با مشکلات و موانعی در مسیر خود مواجه خواهید شد. قطع رابطه کردن با فردی که مدت‌ها با هم وقت سپری کرده‌اید چندان آسان نیست. اما برای این منظور می‌توانید از چند روش زیر کمک بگیرید.

دوستان منفی هم ویژگی‌های مثبت خاص خود را دارند: روانشناسی موسوم به «یان یاگر» در کتاب خود با عنوان «وقتی دوستی‌ها آسیب‌رسان می‌شوند» نوشته: دوست‌نما‌ها هم همیشه بد نیستند و گاهی ممکن است برای شما کار‌های خوبی انجام دهند یا در مواقع لزوم به کمکتان بیایند. در چنین مواردی بهتر است همه خوبی‌ها و بدی‌های فرد را یادداشت کنید و سپس با یک حساب سرانگشتی ببینید آیا این دوستی ارزش ادامه دادن دارد یا خیر. اگر بر فرض طرف مقابل همیشه زیر قول‌هایش می‌زند، پولی که قرض داده‌اید را پس نمی‌دهد، راز‌های شما را پیش بقیه بازگو می‌کند توصیه می‌کنیم از این رابطه بیرون بیایید.

مسخره کردن همیشه در قالب جوک صورت می‌گیرد: اگر دوست شما اغلب سعی می‌کند در قالب خنده و شوخی حرف‌های سنگینی به کنایه بیان کند، شک نکنید که فرد خوبی برای دوستی نیست. به این خاطر که دوست واقعی اگر اشکالی در شما ببیند با مهربانی به شما گوشزد خواهد کرد و هرگز سعی نمی‌کند شما را مسخره کند.

از تنها شدن می‌ترسید: ترس از تنهایی بزرگ‌ترین دشمن انسان‌هاست. اغلب ما فقط برای اینکه تنها نباشیم هر آدمی را وارد زندگی خود می‌کنیم. حتی ممکن است رفتار‌های بد یک نفر را تحمل کنیم. اما این را به خاطر داشته باشید، اگر شما انسان اجتماعی و قابل قبولی باشید، افراد جدید راهشان را به زندگی‌تان پیدا خواهند کرد.

دوستی شما طولانی بوده و خاطره‌های زیادی با هم دارید: اگر یک دوست قدیمی یا همکلاس مدرسه کار‌هایی می‌کند که جز ناراحتی دستاوردی برای شما ندارد، بهتر است به دوستی خود پایان دهید. این رابطه‌ها همانند شکست عشقی هستند یعنی برای تحمل دوری دوست خود باید صبر و تحمل زیادی داشته باشید.

احساسات خود را نمی‌توانید درک کنید: شما احساسات متفاوتی نسبت به او دارید: خشم، علاقه، عصبانیت و ناراحتی. در چنین زمانی باید ببینید کدام یک از احساسات شما قوی‌تر هستند و آیا تمایل دارید که رابطه خود را به همین منوال ادامه دهید یا خیر.

دوستان مشترکی با هم دارید: اگر نمی‌خواهید دیگران در این میان موش بدوانند و خبر ببرند و خبر بیاورند، توصیه می‌کنیم قطع دوستی خود را علنی نکنید. سعی کنید به تدریج از فردی که مناسب دوستی نیست فاصله بگیرید تا کسی متوجه این امر نشود، اما در نهایت به رابطه نزدیک خود هم خاتمه داده باشید.

قطع رابطه با دوست صمیمی | زمان قطع رابطه با دوست

قهر با دوست صمیمی

قطع رابطه با دوست صمیمی | زمان قطع رابطه با دوست

منبع : روزیاتو / باشگاه خبرنگاران جوان / نمناک

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اندازه گیری اندام کودک در متد مولر