آشنایی با طبع کیوی و مصلح آن


آشنایی با طبع کیوی و مصلح آن

طبع کیوی سرد و‌ تر است و هرچه کیوی شیرین‌تر باشد طبع آن نیز به سمت گرمی می‌رود و میزان شیرینی با گرمی طبع آن رابطه‌ای مستقیم با هم دارند. مصلح کیوی عسل و گلانگبین یا ترکیب گلبرگ های تازه گل سرخ با عسل است.

آشنایی با طبع کیوی و مصلح آن


ستاره |
سرویس سلامت - همه شما کیوی را به عنوان میوه ای زمستانی که ویتامین ث زیادی دارد می شناسید. باید بدانید ویتامین ث میوه کیوی حتی از پرتقال نیز بیشتر است. کیوی مانند سایر مواد غذایی دارای طبع مخصوص به خود است و با توجه به طبایع چهارگانه و مزاج‌های مختلف افراد، بایستی طبع میوه کیوی با طبع بدن افراد سازگار باشد تا مشکلی ایجاد نشود. آیا می‌دانید طبع کیوی چگونه است ؟ مصلح آن چیست؟ در این مقاله می خواهیم طبع کیوی را برای شما مشخص گردانیم و با بالا بردن اطلاعاتتان در این زمینه خیالتان را هنگام مصرف کیوی راحت کنیم.

آشنایی با طبع کیوی و مصلح آن

طبع کیوی چیست؟

کیوی میوه ای با خواص و کاربردهای بسیار است. طبع کیوی سرد و تر است اما هرچه طعم میوه کیوی به سمت شیرینی برود طبع کیوی نیز گرم‌تر می گردد. در واقع میزان شیرین بودن میوه کیوی با گرمی طبع کیوی با هم رابطه مستقیم دارند. میوه کیوی دمای بدن افراد را پایین می آورد و جسم را سرد می‌گرداند. همچنین میوه کیوی به بدن رطوبت می‌دهد. میوه کیوی گزینه مناسبی برای افراد با طبع گرم و خشک است. اما افرادی با طبع سرد و تر، ممکن است دچار مشکل شده و بدنشان در هنگام مصرف کیوی واکنش نشان بدهد. بهترین مصلح برای میوه کیوی ؛ عسل و گلانگبین یا ترکیب گلبرگ های تازه گل سرخ با عسل است.

آشنایی با طبع کیوی و مصلح آن

ترکیبات موجود در میوه کیوی

کیوی میوه ای سرشار از پروتئین، چربی، فیبر، آهن، مس، کولین، منیزیوم، فسفر، فولات و پتاسیم است. همچنین در کیوی ویتامین C، ویتامینA، ویتامین E و ویتامین K به وفور یافت می شود.

فواید میوه کیوی

بهبود خواب

میوه کیوی می تواند کیفیت خواب را در بزرگسالانی که مشکل خواب دارند بالا ببرد. با مصرف کیوی مدت زمان، بهره وری خواب و شروع خواب بهبود می‌یابد.

سلامت و زیبایی پوست

کلاژن به عنوان سیستم حمایتی پوست شناخته می شود که متکی به ویتامین ث است. ویتامین ث به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی می تواند از آسیب هایی که نور خورشید و آلودگی هوا و دود به پوست می زند جلوگیری نموده، چین و چروک پوست را از بین ببرد و به طور کلی پوست را سالم و زیبا گرداند و از کلاژن پوست محافظت نماید.

آشنایی با طبع کیوی و مصلح آن

پایین آوردن فشار خون

کیوی به سبب داشتن پتاسیم، اثر سدیم را در بدن خنثی می سازد. اگر مصرف پتاسیم کم باشد فرد به دلیل سدیم بالا به فشار خون بالا مبتلا می‌گردد.

بالا بردن سلامت قلب

کیوی به دلیل داشتن فیبر و پتاسیم در خود می تواند سلامت قلب را موجب گردد. افراد برای بالا بردن سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی بایستی مصرف پتاسیم را بالا برده و مصرف سدیم را کاهش دهند. اگر هر روز صبح کیوی مصرف نمایید مثل این است که به بدن خود آسپرین تزریق کرده اید، زیرا میوه کیوی باعث پایین آمدن تشکیل لخته خونی می گردد.

آشنایی با طبع کیوی و مصلح آن

بیشتر بدانید: خواص کیوی - آشنایی با مضرات و خواص میوه کیوی

کیوی میوه ای بومی چین

کیوی گیاهی از گروه گیاهان گلدار دو لپه ای است. گیاه کیوی بومی چین است. برای کشت کیوی بهترین و حاصلخیزترین مکان شهر چوبر تالش در شمال ایران است.

آشنایی با طبع کیوی و مصلح آن

حرف آخر

افراد مختلف دارای مزاج مختلفی هستند. براساس جنس، سن، فصل و خصوصیات جسمی که در افراد مختلف فرق دارد، طبع یا مزاج افراد نیز در افراد مختلف تغییر می‌کند. به طور مثال سن گرمی و تری، از تولد تا ۳۰ سالگی است. سن گرمی و خشکی، از ۳۰ تا ۳۵ سالگی است. سن سردی و خشکی از ۳۵ تا ۶۰ سالگی است و سن سردی و تری از ۶۰ سال به بالا را به خود اختصاص می‌دهد. از طرفی مزاج خانم‌ها معمولا از مزاج آقایان سردتر است. همچنین عامل‌های بسیار دیگری وجود دارند که می‌توانند مزاج افراد مختلف را تعیین نمایند و باعث شوند که پیچیدن یک نسخه واحد خوراکی برای افراد امکان پذیر نباشد.

آیا طبع کیوی برای شما مناسب است و با مصرف آن دچار مشکل نمی‌شوید؟ شما هم می‌توانید با ارسال نظرات و تجربیات خود را در قسمت "ارسال نظر" با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه تغذیه و سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بهترین و زیباترین شعر درباره جشن خودکار برای کلاس سوم و چهارم ابتدایی