طرز تهیه کیک خیس پرتقالی با طعم و مزه‌ای متفاوت


طرز تهیه کیک خیس پرتقالی با طعم و مزه‌ای متفاوت

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی بسیار ساده است این کیک بسیار لذیذ و خوش مزه از نوع خوراکی‌های است که کودکان و بزرگسالان را به خود جذب کرده است و می‌تواند جایگزین خوبی برای خوراکی‌های مضر برای کودک باشد.

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی با طعم و مزه‌ای متفاوت
یکی از خوراکی‌های که در بین خانواده‌های که کودک دارند پر مصرف است کیک و کلوچه هستند، انواع کیک‌ها برای مدرسه نیز مناسب می‌باشند توانایی سیر کنندگی بالای دارند کیک‌ها انواع مختلفی دارند که در بین افراد انواع کیک خیس به دلیل خوشمزگی و خوش رنگ بودنش طرفدار زیادی پیدا کرده است. در این مقاله برای دوستان علاقه‌مند به هنر آشپزی، طرز تهیه کیک خیس پرتقالی بسیار لذیذ و منحصر به فرد را آموزش می‌دهیم.
مواد لازم

تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ استکان
روغن مایع ۱ استکان
آب پرتقال تازه ۱ عدد
آرد ۲/۵ لیوان

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا در یک کاسه تخم مرغ‌ها را بریزید و روی آن شکر بریزید و با میکسر سه، چهار دقیقه خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه و پف کند بعد از این کار شیر، روغن مایع، آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را بریزید و مخلوط کنید، هنگامی که خوب مخلوط شدند به این مخلوط به اندازه گفته شده آرد و بکینگ پودر اضافه کنید و با میکسر هم بزنید و میکسر را خاموش کنید، داخل قالب را چرب کنید و این مواد کیک خیس پرتقالی را داخل آن بریزد قالب را در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده اید قرار دهید مدت لازم برای تهیه کیک ۲۰-۳۰ دقیقه کافی است.


روش تهیه آب پرتقال برای تزیین کیک

در طرز تهیه کیک خیس پرتقالی، آب پرتقال‌ها را به اندازه ۱ لیوان بگیرید و روی حرارت ملایم قرار دهید، شکر را به آن اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید تا ذرات شکر خوب حل شوند. فقط دقت داشته باشید که شریت پرتقالی که تهیه کرده اید نجوشد و این شربت غلیظ شده را سرد می‌کنید و برای تزیین کیک خیس پرتقالی که داخل فر گذاشته اید استفاده کنید.

بعد از زمان گفته شده هنگامی که کیک را از داخل فر خارج کردید کیک را به اندازه‌های دلخواه برش دهید و برای تزیین روی آن را شربت پرتقال بریزید و با پودر بسته نیز می‌توانید تزیین کنید و به مدت حداقل نیم ساعت صبر کنید، سپس کیک را می‌توانید نوش جان کنید.


نکات مهم در مورد دستور تهیه کیک خیس پرتقالی

برای اینکه کیک پف بیشتری داشته باشد می‌توانید قالب کیک کوچک تری انتخاب کنید.
برای اینکه کیک خمیر نشود هنگامی که می‌خواهید روی آن شربت پرتقال بریزید باید هردو ولرم باشند.
برای گرفتن پوست پرتقال دقت داشته باشید که فقط رویه پوست را رنده کنید، زیرا سفیدی آن موجب تلخی می‌شود.
در طرز تهیه کیک خیس پرتقالی بهتر است از آرد سمولینا استفاده شود، اما اگر در دسترس ندارید می‌توانید از آرد سفید استفاده کنید.


منبع: آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فرزند حمید نوری در سوئد بازداشت شد