طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی


طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی

طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی بسیار ساده و راحت است. تنها با داشتن پیاز و روغن و رنگ مجاز خوراکی و رعایت یک سری نکات می‌توانید آن را تهیه کنید.

طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی
یکی از پرکاربرد‌ترین مواد غذایی در آشپزخانه‌های ایرانی پیاز داغ است. از پیاز داغ در انواع خورش‌ها، انواع سوپ و آش و انوع ساندویچ استفاده می‌شود. پس خوب است یاد بگیرید و پیاز داغ را هرچه ترد و خوشمزه‌تر درست کنید. همچنین می‌توانید برای زیباتر شدن و رنگی شدن سفره‌ی مهمانی خود از پیاز داغ چیپسی و رنگی استفاده کنید. در این مقاله طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی آموزش داده می‌شود. پس با ما همراه باشید.


مواد لازم
پیاز ۳ عدد
تابه یا قابلمه گود ۱ عدد برای سرخ کردن
نمک و روغن به مقدار لازم
آرد ۲ قاشق غذا خوری
رنگ مجاز خوراکی ازهر رنگ مقدار کم
دستمال حوله کاغذی سه عدد برای روغن گیری
زمان لازم برای آماده سازی ۱ ساعت
دستور تهیه

ابتدا پیاز‌ها را بشویید و آن‌ها را به صورت خلالی خرد کنید.
پیاز‌های خلال شده را درون یک ظرف بریزید و کمی نمک و دو قاشق غذا خوری آرد به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
پیاز‌ها را به تعداد رنگ‌هایی که میخواهید داشته باشید در کاسه‌های مجزا بریزید.
در هر کاسه مقداری (در حد چند قطره) رنگ مجاز خوراکی بریزید و خوب مخلوط کنید تا پیاز خوب به رنگ‌ها آغشته شوند.

طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی

کمی روغن درون تابه بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود.
پس از اینکه روغن داغ شد هر کدام از پیاز‌ها را جدا جدا درون تابه بریزید و سرخ کنید. مرتب پیاز‌ها را هم بزنید تا به یکدیگر و به ظرف نچسبند.
پس از سرخ شدن آن‌ها را از تابه خارج کنید و بر روی دستمال حوله‌ی کاغذی بریزید تا روغن‌ها اضافی آن گرفته شود.

پیاز داغ چیپسی رنگی شما آماده شده است...
منبع: ستاره

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم/ عجیب ترین جاده جهان را تماشا کنید!