هفته بیست و چهارم بارداری، بایدها و نبایدها


هفته بیست و چهارم بارداری، بایدها و نبایدها

سعی کنید از تمامی افکار پریشان کننده خود را دور کنید حتی از فکر کردن به خواب های ترسناکی که در مورد کودکتان می بینید یا صحبت های اطرافیان در مودر تجربیات بارداری و زایمان.

سعی کنید از تمامی افکار پریشان کننده خود را دور کنیدحتی از فکر کردن به خواب های ترسناکی که در مورد کودکتان می بینید یا صحبت های اطرافیان در مودر تجربیات بارداری و زایمان. نگرانی ها را دور بریزید و با خوش بینی در مورد آینده فکر کنید.

تغییرات فرزند شما در هفته بیست و چهارم بارداری
تکمیل شدن قدرت تشخیص، ایجاد چروک و چین هایی بر روی کف دست و بندهای انگشتان بعلت عدم ذخیره چربی کافی زیر پوست، ضخیم تر شدن اسکلت از مهمترین اتفاقات این هفته است. قد کودکتان به ۳۰ سانتیمتر و وزن آن به ۶۵۰ گرم خواهد رسید.

تغییرات بدن شما در هفته بیست و چهارم بارداری
سرعت گرفتن افزایش وزن، کمر درد، درد و تورم مفاصل از مهمترین عوراض این هفته است. از این هفته پوشیدن کفش بخاطر تورم پاها سختتر می شود پس استفاده از صندل را بیرون خانه تجربه کنید.

باید ها در هفته بیست و چهارم بارداری
-آب فراوان بنوشید.
-از ورزش های ساده و پیاده روی غفلت نکنید زیرا به شادابی و سرحال بودن شما کمک می کند.
-سعی کنید تایم کاری خود را کم کنید و با مدیرتان صحبت کنید بصورت پاره وقت کار کنید تا احساس خستگی دائم نداشته باشید.
-اگر در معرض آفتاب شدید هستید، به خصوص در فصل تابستان، باید از عینک آفتابی استفاده کنید.

نباید ها در هفته بیست و چهارم بارداری
-با توجه به حساسیت وضعیت خواب شما از حالا به بعد نباید به پشت بخوابید، تا قطع جریان خون به جنین رخ ندهد.
-همچنین برای چرخیدن از یک پهلو به پهلوی دیگر باید در تخت بنشینید و پس به پهلو دیگر بخوابید و از چرخیدن بر روی پشتتان خودداری کنید.
-برای جلوگیری از خوابیدن بر پشت و امکان گره خوردن بند ناف بدور گردن نوزاد میتوانید از گجت نینیکس استفاده کنید که وضعیت خوابیدن مادر را قبل از زایمان کنترل میکند و در صورت نادرست بودن وضعیت هشدار می دهد.

بیشتر بدانید
در سه ماهه دوم شما آزمایش دیابت بارداری خواهید داد تا از اضافه وزن نوزاد جلوگیری شود. اضافه وزن نوزاد در صورت دیابت مادر ممکن است موجب دیابت نوع دوم در آینده برای نوزاد شود. اگر دیابت بارداری تشخیص داده شد، هراسان نشوید. این حالت بعد از حاملگی، خود به خود از بین می رود و هم چنین با تمرینات بیشتر و کاهش در مصرف پروتئین، قابل کنترل می گردد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت مادر و نوزاد

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تست هوش تشخیص دو خواهر : کدام پسر 2 خواهر دارد؟