موارد مصرف و عوارض کرم رزماریدین


کرم رزماریدین (Rosmaridin) از داروهای گیاهی و ضد درد است که به منظور تسکین دردهای روماتیسمی و عضلانی، به صورت موضعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو، عارضه جانبی خاصی ندارد. با روژان همراه شوید. سلامت مفاصل و استخوان‌ها اهمیت بسیاری دارد چرا که ساختار کلی بدن را حفظ می‌کنند. استخوان‌ها معمولا در اثر تصادفات، بالا رفتن سن یا ابتلا به برخی از...

کرم رزماریدین (Rosmaridin) از داروهای گیاهی و ضد درد است که به منظور تسکین دردهای روماتیسمی و عضلانی، به صورت موضعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو، عارضه جانبی خاصی ندارد. با روژان همراه شوید.

موارد مصرف و عوارض کرم رزماریدین


سلامت مفاصل و استخوان‌ها اهمیت بسیاری دارد چرا که ساختار کلی بدن را حفظ می‌کنند. استخوان‌ها معمولا در اثر تصادفات، بالا رفتن سن یا ابتلا به برخی از بیماری‌ها مثل آرتروز یا پوکی استخوان دچار مشکل می‌شوند. به هنگام مواجه شدن با استخوان درد اگر احتمال نمی‌دهید علت چیست باید به متخصص ارتوپد مراجعه و مراحل درمانی را زیر نظر پزشک، آغاز کنید. بیماری‌هایی مثل آرتریت، روماتیسم مفصلی، آرتروز و… معمولا با مصرف دارو بهبود می‌یابند اما درمان قطعی و سریعی برای آن‌ها وجود ندارد. برخی از داروهای گیاهی تسکین‌دهنده درد هم وجود دارند که می‌توانند برای کاهش التهاب و ناراحتی استفاده شوند. کرم رزماریدین یکی از این داروهاست که در ادامه بیشتر با آن آشنا می‌شویم.

کرم رزماریدین چیست؟

کرم رزماریدین (Rosmaridin) از داروهای گیاهی و ضد درد است که به منظور تسکین دردهای روماتیسمی و عضلانی، به صورت موضعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو حاوی کامفر، منتول و اسانس رزماری بوده که باعث افزایش گردش خون در موضع می‌شود و از این رو به عنوان کمک درمان مناسبی دردهای روماتیسمی و همچنین دردهای عضلانی و مفاصل، کشیدگی تاندون‌ها و دررفتگی (به خصوص در ورزشکاران) کاربرد دارد.

همانطور که ذکر شد کامفر و منتول از مواد تشکیل‌دهنده در ساخت این داروست. کامفر ماده‌ای مومی سفید، شفاف و جامد است که دارای بوی بسیار قوی است که به آسانی از پوست بدن جذب شده و خاصیت بی‌حسی موضعی و ضد میکروبی دارد. منتول مایع از اسانس گیاه نعناع به دست می‌آید. منتول باعث احساس سرما شده و همچنین مصرف آن بر روی پوست باعث گشاد شدن عروق و ایجاد اثرات ضد درد می‌شود. منتول پایه بسیاری از داروهای موضعی ضد درد و ضد التهاب به شمار می‌رود.

کرم رزماریدین گزینه مناسبی برای استفاده کسانی است که به فرآورده‌های گیاهی حاوی فلفل، حساس هستند.

موارد مصرف و عوارض کرم رزماریدین


نام‌های تجاری، موارد مصرف، عوارض و تداخل دارویی

نام‌های تجاری
موارد مصرف تسکین دردهای استخوان و مفاصل
عوارض آلرژی تماسی (در موارد نادر)
اختلال دارویی تداخل دارویی خاصی گزارش نشده است

مقدار و نحوه مصرف کرم رزماریدین

مقدار کافی از کرم را بر روی موضع خشک و تمیز، به آرامی ماساژ دهید تا جذب پوست شود. این کار را می‌توانید به هنگام درد تا ۳ بار در روز، تکرار کنید.
موارد مصرف و عوارض کرم رزماریدین

نکاتی که در رابطه با مصرف کرم رزماریدین باید بدانید

اگرچه مصرف این فرآروده در دوران بارداری یا شیردهی بلامانع است اما بهتر است با نظر پزشک از آن استفاده شود. قبل از استفاده از این دارو، هر نوع سابقه حساسیتی که داشته‌اید، با پزشک در میان بگذارید. در صورت بروز عوارض پوستی مصرف دارو را قطع کرده و به پزشک، مراجعه کنید. از مصرف فرآورده بر روی مخاط، زخم و مناطق ملتهب، خودداری کنید.
افرادی که به نعناع حساسیت دارند؛ نباید از کرم رزماریدین استفاده کنند. منبع
موارد مصرف و عوارض کرم رزماریدین

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ دوباره نخوابیدم افکار پریشون ریمیکس اینستا