طرز تهیه ژله فالوده با طعم انگور


 طرز تهیه ژله فالوده با طعم انگور

ژله فالوده بستنی یکی از دسرهای خوشمزه و شیک است.

اتاق خبر 24:

ژله فالوده بستنی یکی از دسرهای خوشمزه و شیک است. اجزای تشکیل دهنده این ژله خوش طعم پودر ژله آلوئه ورا، ژله آلبالو، فالوده شیرازی و بستنی وانیلی است. این ژله بستنی برای مراسم شادی شما بسیار گزینه مناسبی است. فالوده یه نوع نشاسته یخی و خوش طعم تابستانی است. فالوده در بین مردم طرفداران بسیار زیادی دارد که اکثرا فالوده شیرازی را با بستنی سنتی میل میکنند.

مواد لازم برای ژله فالوده با طعم انگور :

ژله انگور برای قالب بزرگ 4 تا بسته
فالوده شیرازی 500 گرم (فالوده آماده یا رشته فالوده خشک)
 طرز تهیه ژله فالوده با طعم انگور
طرز تهیه ژله فالوده با طعم انگور :

چهار بسته ژله را با 6 لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا شفاف شود و ذرات ژله داخل آن مشخص نباشد.

این را کنار بگذارید تا یک کم خنک شود.

رشته های فالوده را از آب آن جدا کنید و به مواد بالا اضافه کنید ( دقت کنید نباید داخل فالوده تان آبلیمو باشد )

اگر رشته فالوده خشک دارید با آب و شکر پنج دقیقه بجوشانید تا نرم شود و بعد به ژله اضافه کنید. این مواد را داخل قالب بریزید و قالب را 6 ساعت داخل یخچال قرار بدهید.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جملات و متن تبریک روز جهانی خلبان به همسرم و عشقم + عکس نوشته و استوری