طرز تهیه ژله فالوده با طعم انگور
ژله فالوده بستنی یکی از دسرهای خوشمزه و شیک است.
ژله فالوده بستنی یکی از دسرهای خوشمزه و شیک است. اجزای تشکیل دهنده این ژله خوش طعم پودر ژله آلوئه ورا، ژله آلبالو، فالوده شیرازی و بستنی وانیلی است. این ژله بستنی برای مراسم شادی شما بسیار گزینه مناسبی است. فالوده یه نوع نشاسته یخی و خوش طعم تابستانی است. فالوده در بین مردم طرفداران بسیار زیادی دارد که اکثرا فالوده شیرازی را با بستنی سنتی میل میکنند.
مواد لازم برای ژله فالوده با طعم انگور :
ژله انگور برای قالب بزرگ | 4 تا بسته |
فالوده شیرازی | 500 گرم (فالوده آماده یا رشته فالوده خشک) |
چهار بسته ژله را با 6 لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا شفاف شود و ذرات ژله داخل آن مشخص نباشد.
این را کنار بگذارید تا یک کم خنک شود.
رشته های فالوده را از آب آن جدا کنید و به مواد بالا اضافه کنید ( دقت کنید نباید داخل فالوده تان آبلیمو باشد )
اگر رشته فالوده خشک دارید با آب و شکر پنج دقیقه بجوشانید تا نرم شود و بعد به ژله اضافه کنید. این مواد را داخل قالب بریزید و قالب را 6 ساعت داخل یخچال قرار بدهید.