پخت کیک زنجبیلی | طرز پخت کیک زنجبیلی به دو روش ساده
پخت کیک زنجبیلی : چگونه کیک زنجبیلی بپزیم ؟ در اینجا با مقاله ای درباره کیک و دسر و شیرینی ، دو روش ساده پخت کیک زنجبیلی بسیار لذیذ در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید. طرز تهیه کیک زنجبیلی با ماست، پخت کیک زنجبیلی کیک زنجبیلی 🎈⛵️ 🔴مواد لازم🔻🍚 … نوشته پخت کیک زنجبیلی | طرز پخت کیک زنجبیلی به دو روش ساده اولین بار در پورتال جامع ایران...
پخت کیک زنجبیلی : چگونه کیک زنجبیلی بپزیم ؟ در اینجا با مقاله ای درباره کیک و دسر و شیرینی ، دو روش ساده پخت کیک زنجبیلی بسیار لذیذ در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک زنجبیلی با ماست، پخت کیک زنجبیلی
کیک زنجبیلی ?⛵️
?مواد لازم??
▪️آرد سفید ۳پیمانه_۲قاشق غذاخوری
▪️تخم مرغ ۳ عدد
▪️شیره انگور یا عسل ۱/۲ پیمانه
▪️زنجبیل ۲قاشق غذاخوری
▪️شیر ۱/۲پیمانه
▪️بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
▪️کره ۱ پیمانه
▪️شکر قهوه ای ۱ پیمانه
▪️چیپس زنجبیل ۱پیمان
?طرز تهیه??
⭕️تمام مواد خشک یعنی آرد، زنجبیل ، بکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید.
⭕️سپس کره را با سرعت متوسط همزن به مدت ۳۰ ثانیه بزنید، بعد شکر قهوه ای را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. تخم مرغ را به کره و شکر اضافه کرده قدری مخلوط کنید
⭕️بعد شیره را داخل مایه ریخته و به مدت یک دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید.حالا متناوباً مواد خشک و شیر را به مخلوط اضافه کنید، یعنی کمی از مواد خشک و بعد کمی شیرتا زمانی که تمام مواد خشک وشیر تمام شود سپس چیپسهای زنجبیل رو اضافه کرده کمی هم بزنیدحالا مایع کیک را در قالب بریزید و به مدت ۴۵تا ۶۰ دقیقه در فر ۱۸۰درجه قرار دهید تا بپزد
?نکته??
♦️اگر زنجبیل این کیک رو بیشتر خواستید میتونید از ارد ۱ ق غ کم کنید وبجاش زنجبیل بریزید
♦️این کیک بسیار مناسبه برای کسانی که دوست ندارند شکر سفید استفاده کنند یا رژیم دارند
کیک زنجبیل و عسل
♦️اگر شکر قهوه ای نداشتید از شکر سفید میتونید استفاده کنید
♦️استفاده از چیپس زنجبیل به کیک طعم بهتری میده اما اگر دوست ندارید میتونید حذفشون کنید.
کیک زنجبیلی دارچینی ?⛵️
?مواد لازم ? ?
▫️شکر سفید ۱/۲ فنجان
▫️کره ۱/۲ فنجان
▫️ملاس چغندر قند ۱ فنجان
▫️آب داغ ۱ فنجان
▫️آرد ۲ و ۱/۲ فنجان
▫️جوش شیرین ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
▫️دارچین ۱ قاشق چایخوری
▫️زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
▫️پودر میخک ۱/۲ قاشق چایخوری
▫️نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
?طرز تهیه??
⭕️فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب کیک مربعی یا مستطیلی آماده کنید و آن را چرب کنید.
⭕️در یک کاسه شکر و کره را با همزن مخلوط کنید. تخم مرغ را در مواد بشکنید و هم بزنید. سپس ملاس چغندر قند را اضافه و خوب مخلوط کنید. کاسه بزرگ دیگری انتخاب کنید و در آن دارچین، پودر میخک،آرد، جوش شیرین، نمک و زنجبیل را باهم زیر و رو کنید.
⭕️مخلوط آردی را به میکس تخم مرغی اضافه کنید. آب داغ را بریزید و کمی هم بزنید. حالا قالب را بیاورید و مایه کیک را درون آن سرازیر کنید و آن را به مدت ۱ ساعت در فر بپزید تا وقتی چنگال در آن فرو کردید چیزی به آن نچسبیده باشد.
?نکته: به جای ملاس چغندر می توانید از شیره انگور یا خرما استفاده کنید.
کیک زنجبیلی