جگرخوری گرگانی ها * جابر مقصودی
گرگان - ایرنا - جگر به عنوان یکی از غذاهای مقوی و سالم مورد علاقه شدید اهالی گرگان است بطوریکه از این شهر به عنوان پایتخت جگرکی ایران هم یاد می شود و شاید در هیچ جای کشورمان مردم به اندازه استان گلستان جگر نخورند.
به گزارش ایرنا گرگان شهری با حدود 130 کبابی و جگرکی است که راسته خیابان مطهری بورس اصلی کبابی ها است و هیچ جای ایران کباب و جگر با این کیفیت و کمیت و قیمت مناسب عرضه نمی شود.
اینجا کباب داغ با نان داغ برای مشتریان سرو می شود و کبابها از بهترین و تازه ترین گوشت و جگر تهیه می شوند.
حتی برخی کبابی ها شعاری با گویش گرگانی درخور این موضوع در نظر گرفته اند با این عنوان که 'گرگان و کبابش' .
** جابر مقصودی؛ کارشناس غذایی و متخصص در پخت انواع کباب و جگر