باز شدن دهانه رحم با این مواد غذایی


زعفران، روغن پامچال، تخم شوید، چای تمشک، روغن کرچک و... چطوری باید استفاده بشن؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: چیزای که برای باز شدن دهانه رحم می گویید مثل زعفران، روغن پامچال، تخم شوید، چای تمشک، روغن کرچک و... چطوری باید استفاده بشن؟ چند هفته مونده به پایان؟ چه اندازه در روز یا هفته؟

پاسخ دکتر فاطمه زارعی، متخصص زنان و زایمان:
زعفران به علت افزایش تحریکات انقباضی عضلات استفاده آن فقط در هفته آخر می تواند برای راحتی زایمان موثر باشد. روغن گل پامچال هم از جمله روغن های گیاهی بسیار سودمند در زایمان طبیعی است که در زمان رسیدن به هفته سی و چهام دوران بارداری، استفاده از دو کپسول ۵۰۰ میلی گرمی روغن گل پامچال در هر روز مجاز است. در هفته سی و هشتم بارداری، شما به عنوان یک مادر باردار می توانید دوز مصرفی این روغن را به ۵۰۰ میلی گرم تحت نظر متخصص در روز افزایش دهید. مصرف چای برگ تمشک قرمز انقباضات رحمی را در مادران باردار افزایش داده، و باعث کوتاه تر شدن طول مدت زایمان طبیعی خواهد شد. همچنین، استفاده از این چای باعث بهبود یافتن زود رحم بعد از زایمان شده و ابتلا به درد بیش از حد زایمان طبیعی را از بین خواهد برد. برای مصرف آن بعد از رسیدن به سه ماهه سوم بارداری، زنان باردار می توانند روزانه ۴-۵ فنجان چای برگ تمشک بنوشند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت مادر و نوزاد

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جدیدترین عکس های 00:00 عاشقی با متن های رمانتیک