بیسکوییت مادر، از چند ماهگی؟


بیسکوییت مادر، از چند ماهگی؟

کی می تونم به نوزادم بیسکوییت مادر بهش بدم؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: پسرم شش ماهش تمام شده و فرنی و حریره بادام و سوپ بهش میدم. کی می تونم بیسکوییت مادر بهش بدم؟
بیسکوییت مادر، از چند ماهگی؟
پاسخ از دکتر علی کشتکاری، متخصص اطفال، فوق تخصص گوارش اطفال:
هنگامی که نوزاد وارد هفته دوم هفت ماهگی شد می توانید بیسکوییت را نرم کرده و آن را در فرنی و شیر او بریزید تا همراه آن بخورد. از هشت ماهگی به بعد می توانید تکه های کوچک بیسکوییت را به صورت خشک به نوزاد بدهید به صورتی که در خوردن اذیت نشود.
مهمترین مطالب در این باره
در بسیاری از کشورها مصرف بیسکویت به عنوان منبع تغذیه ای برای کودکانی که از شیر مادر گرفته شده اند، کاربرد دارد.
این بیسکویت ها در شیر خیسانده شده و سپس توسط بطری شیشه شیر و یا با قاشق به کودک خورانده می شود.
طبق مطالب فوق الذکر این فرآورده ها باید با ویتامین ها و مواد معدنی غنی شوند (میزان دقیق این افزودنیها توسط متخصصین مشخص شده است).
بیسکوییت مادر، از چند ماهگی؟
حتی ممکن است برخی از مواد معدنی همچون آهن و کلسیم توسط آسیاب ها به آرد اضافه شوند. افزودن سایر مواد نیز باید براساس ترکیبات خمیر صورت می پذیرد.
توصیه می گردد که این فرآورده ها تا قبل از ۴ ماهگی به کودک خورانده نشود. پس از ۹ ماهگی نیز می توان بیسکویت ها را به کودک داد تا آن را جویده و بخورد. یکی از خصوصیات بیسکویت کودکان ، توزیع بسیار سریع آنها در شیر گرم است.
این امکان با استفاده از آرد سایر غلات (علاوه بر آرد گندم موجود در ترکیب) و یا نشاسته و عدم پخت تا پررنگ شدن فرآورده وجود خواهد داشت.
تولید بیسکویت های کودک باید تحت شرایط کاملا بهداشتی صورت پذیرد. چرا که کودکان نسبت به باکتری های بیماری زا بسیار حساس هستند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت مادر و نوزاد

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی