طرز تهیه کمپوت کیوی و اصولی که در تهیه این کمپوت باید رعایت کنید


کیوی یکی از میوه های خوشمزه و آبدار است، که سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان می باشد و همچنین حاوی فیبر و مواد معدنی می باشد. کاهش استرس و علائم آسم، پیشگیری از ابتلا به سرطان، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و … از جمله خواص کیوی به شمار می آید. بنابراین با گنجاندن میوه کیوی، ترشی کیوی، لواشک کیوی، مربای کیوی و کمپوت کیوی در برنامه...

کیوی یکی از میوه های خوشمزه و آبدار است، که سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان می باشد و همچنین حاوی فیبر و مواد معدنی می باشد. کاهش استرس و علائم آسم، پیشگیری از ابتلا به سرطان، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و … از جمله خواص کیوی به شمار می آید. بنابراین با گنجاندن میوه کیوی، ترشی کیوی، لواشک کیوی، مربای کیوی و کمپوت کیوی در برنامه غذایی می توان از فواید این میوه بهره برد. به همین منظور در ادامه، طرز تهیه کمپوت کیوی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

طرز تهیه کمپوت کیوی و اصولی که در تهیه این کمپوت باید رعایت کنید

طرز تهیه کمپوت کیوی

برای تهیه کمپوت کیوی می توان آن را به دو روش تهیه نمود.

روش اول

در این روش، درست کردن کمپوت کیوی بسیار آسان، اما مدت ماندگاری آن کم می باشد، به این صورت است که، ابتدا کیوی ها را پس از شستشو و پوست گرفتن آن ها، به قعطات دلخواه ریز کنید و یا به شکل حلقه مانند برش دهید. سپس داخل یک قابلمه، کمی شکر، مقداری آب و کیوی های خرد شده را بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید. پس از غلیظ شدن آب آن و پختن کیوی، کمپوت کیوی آماده شده را پس از سرد شدن داخل ظرف های شیشه ای درب بسته بریزد و در داخل یخچال نگهداری نمایید.

طرز تهیه کمپوت کیوی و اصولی که در تهیه این کمپوت باید رعایت کنید

روش دوم

در روش دوم برای طرز تهیه کمپوت کیوی باید، از کیوی های استفاده کنید که بدون خرابی، له شدگی باشند. سپس کیوی ها را به خوبی بشویید و آن ها را کاملا خشک کنید و پوست آن ها را بگیرید و به قطعات دلخواه خرد نمایید. سپس آن ها را داخل ظرف شیشه ای استریل بریزید.

در مرحله بعد، درون قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و شکر را به تدریج به آن بیافزایید تا به مرز اشباع شدن برسد(شکر در آب حل نگردد). پس از سرد شدن کامل محلول شکر و آب، آن را داخل ظرف شیشه ای حاوی کیوی بریزید، تا کاملا شیشه از این محلول پر شود. سپس درب ظرف شیشه ای را ببندید.

در ادامه، ظرف شیشه ای را داخل قابلمه ای بگذارید و مقداری آب سرد نیز درون قابلمه بریزید. میزان آب باید ۲ سانت از درب آن پایین باشد. حال قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و مجددا درب ظرف شیشه ای را محکم کنید و پس از سرد شدن، کمپوت کیوی آماده شده است و می توانید برای مدت بیشتری آن را داخل کابینت و یا کمد نگهداری نمایید.

طرز تهیه کمپوت کیوی و اصولی که در تهیه این کمپوت باید رعایت کنید

همانطور که در بالا با طرز تهیه کمپوت کیوی آشنا شدید، برای تهیه کمپوت سایر میوه ها هم می توانید به روش بالا عمل کنید و فقط کافی است، به جای کیوی از میوه مدنظرتان استفاده نمایید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


چرا از سال 1969 انسان دیگر بر روی ماه فرود نیامد؟