دستور توپک گردویی | دو روش ساده تهیه شیرینی توپک گردویی


دستور توپک گردویی | دو روش ساده تهیه شیرینی توپک گردویی

دستور توپک گردویی : چگونه شیرینی توپک گردویی بپزیم ؟ طرز تهیه شیرینی های گردویی چیست ؟ در اینجا با مقاله ای درباره کیک و دسر و شیرینی ، طرز تهیه توپک گردویی در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.     شیرینی توپی بدون فر ، دستور توپک گردویی   توپک های گردویی … نوشته دستور توپک گردویی | دو روش ساده تهیه شیرینی توپک گردویی اولین بار در پورتال جامع...

دستور توپک گردویی : چگونه شیرینی توپک گردویی بپزیم ؟ طرز تهیه شیرینی های گردویی چیست ؟ در اینجا با مقاله ای درباره کیک و دسر و شیرینی ، طرز تهیه توپک گردویی در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.

دستور توپک گردویی | دو روش ساده تهیه شیرینی توپک گردویی

شیرینی توپی بدون فر ، دستور توپک گردویی

طرز تهیه توپک های گردویی :

?مواد لازم??

▫️کره ۱۵۰ گرم
▫️آرد ۲۵۰ گرم
▫️زرده تخم مرغ ۲ عدد

▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▫️پودر قند ۱۰۰ گرم
▫️پودر هل ۱ ق چ

▫️وانیل ۱ ق چ
▫️گردوی نگینی خرد شده ۱۵۰ گرم

?طرز تهیه توپک گردویی

?اول از همه کره رو با پودر قندی که از قبل الک کردیم با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا سبک و کرم رنگ بشه بعد زرده تخم مرغ و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه با همزن میزنیم و بعد آرد الک شده رو به دفعات به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا حسابی به خورد مواد بره ….

? خمیرمون باید کمی نرم باشه نه سفت …. از خمیرمون گلوله های کوچکی جدا کرده و دونه دونه در سفیده تخم مرغ و بعد در گردوهامون میغلتونیم….

?در سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و شیرینی ها رو روش میچینیم و در فری که از قبل با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه اجازه پخت میدیم …. شیرینی ها رو وقتی از فر بیرون آوردیم زمانیکه کمی ولرم شدن روش رو پودر قند و پودر هل میپاشیم ….
.

دستور توپک گردویی | دو روش ساده تهیه شیرینی توپک گردویی

پخت توپک گردویی

?نکته: اگه شیرینی ها هنوز داغ باشن پودر روش آب میشه و اگه سرد باشن به خورد شیرینی نمیره پس حتما شیرینی ها باید ولرم باشن
.
? همین شیرینی رو با کنجد هم به جای گردو میشه درست کرد که نمونه اش رو تو عکس میبینید عزیزان

طرز تهیه شیرینى گردویى به روش دوم

?۲۰۰گرم شکر و ١٠٠گرم گردو و ١٠٠گرم پودرکیک ١ق چ پودرکاکائو و بکینگ پودر۱/۲ق چ و ١/٨ ق چ دارچین باهم مخلوط میکنیم. ۱عددسفیده را اضافه میکنیم. یکبار ازچرخگوشت ردمیکنیم.

?حالا ٨٠گرم سفیده
اضافه کرده مواد باهم ۲بار دیگه چرخ میکنیم. بعد روی حرارت کم قرار میدهیم تاشکرش حل بشه وموادمون داغ بشه اما نباید اصلا بجوشه.
وقتی شکرش حل شد روغن مایع ۱ق س و روغن جامد۱ق س و ١ق س سرکه رااضافه میکنیم. کمی که سردشد توی یخچال قرار میدهیم. تاکمی خنک بشه و مواد باید راحت ازقیف بیرون بیاد.

?روی سینی کاغذروغنی قرار میدهیم روی کاغذ رو هم باروعن جامد برس میکشیم روش ارد برنج الک میکنیم.
فر حتما باید با دما بالا ۲۰۰درجه گرم بشه.

اما بادما۱۷۰ پخت بشه.
مدت زمان پختش هم ۱۸تا۲۵ دقیقه است.

دستور توپک گردویی | دو روش ساده تهیه شیرینی توپک گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی

دستور توپک گردویی | دو روش ساده تهیه شیرینی توپک گردویی

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کیک و شیرینی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تست هوش تشخیص دو خواهر : کدام پسر 2 خواهر دارد؟