فعالیت ناقص بیش از 10 هزار واحد تولیدی


فعالیت ناقص بیش از 10 هزار واحد تولیدی

خبرگزاری آریا- 10 هزار و 822 واحد تولیدی در شهرک‌های صنعتی از فعالیت کامل برخوردار نیستند.

فعالیت ناقص بیش از 10 هزار واحد تولیدی
خبرگزاری آریا- 10 هزار و 822 واحد تولیدی در شهرک‌های صنعتی از فعالیت کامل برخوردار نیستند.
به گزارش خبرگزاری آریا، معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: 43 هزار و 458 واحد تولیدی در 811 شهرک و نواحی صنعتی کشور پروانه بهره برداری دریافت کرده اند که در صورت فعالیت همه آنها 876 هزار نفر مشغول به کار می شوند.
محمدعلی عزیزمحمدی گفت: با اقدامات صورت گرفته سال گذشته 896 واحد تولیدی غیرفعال با اشتغال 30 هزار و 862 نفر به چرخه تولید بازگشتند.
وی افزود: پارسال دو هزار و 377 واحد صنعتی در شهرک های صنعتی کشور به بهره برداری رسید که 39 هزار نفر در آنها مشغول به کار شدند.
محمدعلی عزیزمحمدی گفت: از مجموع واحدهای تولیدی مستقر در شهرک های صنعتی شش هزار و 469 واحد با ظرفیت بالای 70 درصد فعالیت می کنند، 12 هزار و 533 واحد ظرفیت تولید 50 تا 70 درصد دارند و بیش از 13 هزار واحد با ظرفیت کمتر از 50 درصد فعال هستند.
معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران افزود: با برنامه های پیش بینی شده، امسال بیش از 19 هزار واحد صنعتی غیرفعال به چرخه تولید باز می گردند.
عزیزمحمدی گفت: پارسال واحدهای صنعتی کوچک مستقر در شهرک های صنعتی سه میلیارد و 750 میلیون دلار به 15 کشور همسایه صادرات داشتند.
وی افزود: برای انتقال فناوری های نوین به واحدهای صنعتی با آلمان و کره جنوبی وارد مذاکره شده ایم.
عزیزمحمدی گفت: 300 شرکت دانش بنیان هم اکنون در شهرک های صنعتی کشور فعال هستند.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران هم در این برنامه گفت: برای رونق و افزایش توان تولید علاوه بر توجه به عرضه و تقاضا و برنامه های کوتاه، میان و بلندمدت باید از شعار و سخنرانی بگذریم و اقدام عملی انجام دهیم.
حسین سلاح ورزی افزود: برای رونق تولید باید دخالت در بازارها و مقررات فضای کسب و کار اصلاح شود.
وی گفت: تعداد زیادی از واحد های تولیدی در استان های سیل زده خط تولید و انبارهایشان آسیب دیده که از وزارت صنعت، معدن و تجارت می خواهیم از آنها حمایت کند.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت هم در این برنامه گفت: برای رونق تولید باید فرصت های جدید سرمایه گذاری در زمینه های مختلف به سرمایه گذاران معرفی شود.
فرشاد مقیمی افزود: ظرفیت و پتانسیل های بسیار مناسبی در صنعت غذا، پوشاک، کیف و کفش در کشور وجود دارد.
وی گفت: برای رونق تولید باید تقسیم کار ملی صورت گیرد و علاوه بر قانون گذاری، مقررات جدید تدوین و بازنگری شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اقتصادی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بی‌هم‌نفسی