روش صحیح خشک کردن میوه در ماکروفر
برای خشک کردن میوه با ماکروفر باید به نکاتی مانند انتخاب میوه مناسب، برش دادن میوه ها، استفاده از درجه حرارت مناسب و... را مد نظر داشته باشید.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.
نحوه خشک کردن میوه با ماکروفر چه میوههایی را میتوان با ماکروفر خشک کرد؟ نکات مهم پس از خشک کردن میوهها دلایل و فواید استفاده از میوه خشک نتیجه گیرینحوه خشک کردن میوه با ماکروفر
برای خشک کردن انواع میوهها با ماکروفر مراحل زیر را دنبال کنید:
۱. انتخاب میوه مناسب
به منظور خشک کردن میوهها به طور صحیح، بهتر است از میوههای تازه و سالم و بدون زدگی استفاده کنید چرا که در صورت خرابی، طعم میوهها پس از خشک شدن تحت تاثیر قرار گرفته و مزه خوشایندی نخواهند داشت.
۲. شستشوی میوهها
به طور کلی هر نوع میوه را قبل از خشک کردن باید به خوبی شستشو داده و سپس با قرار دادن آنها درون یک آبکش بگذارید آب آنها خارج شود.
۳. برش دادن میوهها و تمیز کردن آنها
بهتر از قبل از خشک کردن هر نوع میوه آنها را برش داده و در صورت وجود هسته آن را خارج کنید. همچنین میوههای بزرگتر مانند سیب و به را باید به صورت ورقههای بسیار نازک یا خلالهای باریک درآورید. توجه کنید که بهتر است پوست میوههایی مانند پرتقال و نارنگی به طور کامل جدا شود.
۴. جلوگیری از سیاه شدن میوهها
برخی از میوهها مانند سیب و موز پس از برش داده شدن، خیلی سریع در معرض هوا سیاه میشوند. برای جلوگیری از پیشامد چنین موضوعی میتوانید از مقداری آب لیمو به همراه شکر استفاده کنید. برای این منظور به مدت چند دقیقه این میوهها را درون این محلول قرار داده و سپس خارج کنید.
۵. قرار دادن میوهها در ماکروفر
در این مرحله برشهای میوه را با فاصله مناسب در سینی ماکروفر بچینید. برای آنکه میوهها پس از خشک شدن به کف سینی چسبیده نشوند، از یک کاغذ روغنی در زیر آنها استفاده کنید.
۶. خشک شدن میوهها
در این مرحله درجه حرارت ماکروفر را بر روی درجه حرارت ۳۶۰ درجه و با مدت زمان ۵ دقیقه تنظیم کنید. پس از خاموش شدن ماکروفر، میوهها را چک کرده و این کار را تا زمان خشک شدن کامل میوهها داد تکرار کنید. در طول این مدت هر از گاهی لازم است میوهها را چک کرده و آنها را جابجا کنید. بدین ترتیب از سوختن آنها جلوگیری به عمل آورده و نیز باعث یکدست خشک شدن آنها خواهید شد.
۷. زمان مناسب درآوردن میوهها از ماکروفر
هنگامی که میوهها حالت چرمی و کمی چروکیده پیدا کردند زمان مناسبی برای خارج کردن آنها از ماکروفر است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه میوه خشک روی بخاری یا شوفاژ (چیپس میوه)
چه میوههایی را میتوان با ماکروفر خشک کرد؟
به طور معمول اکثر میوهها ماننده انواع مرکبات، سیب، آلو، موز، هلو، انگور، خرما، انجیر و ... را میتوان به وسیله ماکروفر خشک کرده و برای مدتی طولانی مورد استفاده قرار داد.
نکات لازم پس از خشک کردن میوهها با ماکروفر
برای نگهداری صحیح از میوههای خشک شده نکات زیر را مد نظر داشته باشید:
پس از آنکه عملیات خشک شدن میوهها به اتمام رسید، آنها را برای یکی دو ساعت در هوای آزاد قرار دهید تا به خوبی سرد شده و رطوبت موجود در آنها کاملاً خارج شود. در هنگام استفاده از میوههای خشک شده میتوانید از کمی پودر دارچین یاهل به منظور خوش عطر و طعم نمودن آنها استفاده کنید. برای نگهداری میوههای خشک به طولانی مدت از ظرفهای دردار پلاستیکی استفاده کنید. همچنین میتوانید میوههای خشک شده را در کیسههای پلاستیکی و در فریزر نگهداری کنید.
دلایل و فواید استفاده از میوه خشک
بیشتر بخوانید: نحوه خشک کردن خرمالو به روش های ساده
نتیجه گیری
خشک کردن میوه، بهترین راه برای نگهداری و مصرف آن در فصول دیگر سال است. روشهای گوناگونی علاوه بر استفاده از مایکروفر برای خشک کردن میوه وجود دارد که از جمله آنها میتوان به استفاده از آفتاب و دستگاه خشک کن میوه اشاره کرد. به نظر میرسد استفاده از فر یا دستگاه خشک کن روشهای سریعتری برای خشک کردن میوه باشند. شما کدام روش را میپسندید و دلیلتان برای این انتخاب چیست؟ دیدگاهها و تجربیات شما میتواند به دیگران در این رابطه کمک شایانی کند. قسمت "ارسال نظرات" آماده دریافت و به اشتراک گذاری نظرات و دیدگاههای ارزشمند شماست.