طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر مجلسی و خوشمزه


طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر مجلسی و خوشمزه ماهی قزل آلا شکم پر : یکی از ماهی های لذیذ و پرطرفدار در بین ایرانیان قزل آلاست که بسیار سریع و راحت طبخ میشود و میتوانید یک غذای مجلسی شیک و سالم باشد.   مواد لازم ماهی قزل آلا شکم پر : یک عدد […] نوشته طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر مجلسی و خوشمزه اولین بار در مجله اینترنتی حرف تازه. پدیدار شد.

طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر مجلسی و خوشمزه

ماهی قزل آلا شکم پر : یکی از ماهی های لذیذ و پرطرفدار در بین ایرانیان قزل آلاست که بسیار سریع و راحت طبخ میشود و میتوانید یک غذای مجلسی شیک و سالم باشد.

طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر مجلسی و خوشمزه

مواد لازم ماهی قزل آلا شکم پر :

یک عدد ماهی درسته که شکمش خالی شده باشه
رب انار ملس نصف لیوان
پیاز نگینی شده یک لیوان
سبزی گشنیز و جعفری با هم ۲ لیوان،نسبتشون هم نصف نصف
کره یا روغن مایع برای سرخ کردن سبزی ها
آبلیمو
روغن زیتون
زعفرون دم کرده
مغز گردو ساییده شده به مقدار لازم
سیر ۲ حبه
زردچوبه و نمک به مقدار لازم
فویل
سلفون
یک عدد پیاز بزرگ

طرز تهیه قزل آلا شکم پر :

اول از همه ماهی رو آغشته به زردچوبه میکنیم بعد و بعد به ترتیب روغن زیتون و آبلیمو بهش میزنیم.

یدونه پیاز خلالی شده ی بزرگ رو داخل شکم و روش میزاریم بعد با سلیفون رو ظرف رو میپوشونیم و برای یک ساعت میزاریم یخچال.

حالا توی این فاصله تابه رو داغ و داخل کره یا روغن میریزیم و بعد پیازهای نگینی شده رو داخل تابه ریخته به همراه نمک و زردچوبه تفت میدیم تا سبک بشه،سبزی هارو بهش اضافه و کنی تفت میدیم یکم رنگ که عوص کرد(فقط یکم)،رب انار و مغز گردو رو هم اضافه و خوب تفت میدیم تا جایی که رنگ سبزی ها تیره(یه حالتی مشکی) بشه بعد زیر گازو خاموش کرده.

ماهی رو از یخچال درمیاریم،پیاز هایی که توی شکمش گذاشته بودیم ورمیداریم و از مواد سبزیجاتمون داخل شکم ماهی رو پر میکنیم(یجوری پر کنین که بعد راحت بشه شکمش رو دوخت).

یه نخ و سوزن تمیز رو ۵ دقیقه داخل سرکه میزاریم تا زد عفونی بشه بعد شکمش رو میدوزیم.

ماهی رو داخل فویل میزاریم ، روی ماهی رو با چاقو چند برش میدیم و روشودوباره زعفرون میریزیم،میزاریم داخل فری که از قبل ۵ دقیقه گرم شده ، ۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه، بعد که تایمش تموم شد فویل رو ورمیداریم روشو دوباره زعفرون میزنیم ومیزاریم دوباره ۱۰ دقیقه داخل فر با همون دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه تا یکم طلایی و برشته بشه.

بعد از پخت نخ ماهی رو اروم از یک طرف بکشین، درمیاد به راحتی. بعد نوش جان کنین.

❌ نکته مهم : همین ماهی با همین طرز تهیه رو دقیقا میتونین داخل تابه درست کنین، فقط قبلش تابه رو پر از روغن کنین یکم به روغن زعفرون بزنین بعد که حسابی داغ شد ماهی رو بزارین داخلش سرخ بشه بعد به همین روش طرف دیگه ی ماهی.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تصاویر جنجالی ترانه علیدوستی روی تخت بیمارستان پس از انتشار خبر بیماری + عکس