طرز تهیه ترشی بنه با طعمی خاص و ظاهری متفاوت


طرز تهیه ترشی بنه با طعمی خاص و ظاهری متفاوت

برای تهیه ترشی بنه باید از بنه یا پسته کوهی، سرکه، نمک و فلفل سیاه استفاده کرد. در صورت تمایل می‌توانید سبزی ترشی نیز به آن اضافه نمایید.

سرویس آشپزی – بنه یا پسته کوهی یا ونوشک در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، ایلام و کردستان می‌روید. از صمغ و میوه گیاه بنه برای مصارف دارویی و صنعتی استفاده می‌کنند. همچنین با این گیاه ترشی درست می‌کنند که مانند ترشی خرفه یا دیگر ترشی‌هایی که با سبزیجات تهیه می‌شود، طعم و مزه‌ بسیار خوبی دارد. در ادامه طرز تهیه ترشی بنه را خواهید خواند.

 

طرز تهیه ترشی بنه با طعمی خاص و ظاهری متفاوت
 

طرز تهیه ترشی بنه شک شیرازی

مواد لازم برای ترشی خوشمزه بنه سبز و تازه
بنه یا ونوشک  ۱ کیلوگرم
سرکه به مقدار لازم
نمک  به مقدار لازم
سبزی (ترخون و نعناع)  به مقدار لازم
فلفل سیاه، زیره، سیاه دانه  به مقدار لازم
 
زمان لازم برای آماده کردن ترشی ۱ ساعت
 
طرز تهیه ترشی بنه با طعمی خاص و ظاهری متفاوت
 

دستور تهیه ترشی بنه تاره

  • بنه را بشویید و در یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن‌ برود.
  • بنه را می‌توانید با شاخه ترشی کرده و یا آن را دانه کنید. اگر دوست دارید دانه باشد، پس از شستن بنه‌ها را دانه کنید سپس در شیشه بریزید.
  • سبزی ترشی را بشویید و صبر کنید تا خشک شوند. سپس آن‌ها را خرد کرده و به شیشه اضافه کنید.
  • سپس کمی فلفل سیاه، زیره و سیاه دانه به آن بیفزایید.
  • اکنون شیشه را از سرکه پر کنید.
  • شیشه را در یخچال بگذارید تا ترشی برسد.
  • توجه کنید که این ترشی سرکه را به خود می‌کشد، به همین دلیل باید هر چند روز یک بار به آن سر بزنید و اگر سرکه آن کم شده بود شیشه را از سرکه پر کنید.
  • پس از حداقل دو هفته ترشی آماده سرو است و می‌توانید آن را با انواع غذا‌ها نوش جان کنید.
 

طرز تهیه ترشی بنه با طعمی خاص و ظاهری متفاوت

طرز تهیه ترشی بنه با طعمی خاص و ظاهری متفاوت

طرز تهیه ترشی بنه با طعمی خاص و ظاهری متفاوت

دستور تهیه ترشی بنه تاره

  • بنه را بشویید و در یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن‌ برود.
  • بنه را می‌توانید با شاخه ترشی کرده و یا آن را دانه کنید. اگر دوست دارید دانه باشد، پس از شستن بنه‌ها را دانه کنید سپس در شیشه بریزید.
  • سبزی ترشی را بشویید و صبر کنید تا خشک شوند. سپس آن‌ها را خرد کرده و به شیشه اضافه کنید.
  • سپس کمی فلفل سیاه، زیره و سیاه دانه به آن بیفزایید.
  • اکنون شیشه را از سرکه پر کنید.
  • شیشه را در یخچال بگذارید تا ترشی برسد.
  • توجه کنید که این ترشی سرکه را به خود می‌کشد، به همین دلیل باید هر چند روز یک بار به آن سر بزنید و اگر سرکه آن کم شده بود شیشه را از سرکه پر کنید.
  • پس از حداقل دو هفته ترشی آماده سرو است و می‌توانید آن را با انواع غذا‌ها نوش جان کنید.

 

طرز تهیه ترشی بنه با طعمی خاص و ظاهری متفاوت

 

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع ترشی و مربا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد