100 کارخانه تولید مواد غذایی در خراسان جنوبی فعالیت میکنند
ناصری با بیان اینکه 100 کارخانه و گارگاه تولید موادغذایی استان فعالیت میکنند، گفت: تمامی کارخانجات مواد غذایی موظف شدهاند برای آگاهی مصرفکننده نشانگر رنگی تغذیهای بر محصولات خود نصب کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «کبری ناصری» امروز (5 تیر) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان خراسان جنوبی بیش از 100 کارخانه و کارگاه تولید مواد غذایی فعال است که انواع محصولات را تولید و عرضه می کنند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با تاکید بر اینکه کارخانجات تولید مواد غذایی موظف به الصاق برچسب نشانگر راهنمای تغذیه ای شدند، گفت: این نشانگر دارای سه رنگ به صورت چراغ راهنمای تغذیه ای شامل قرمز، نارنجی و سبز است که بر روی بسته بندی محصولات نصب می شود.
ناصری با بیان اینکه رنگهای این نشانگر تغذیه ای مقدار میزان انرژی، نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب ترانس در هر سهم ماده غذایی را نشان می دهد، بیان کرد: رنگ قرمز نشانگر مقدار زیاد، رنگ نارنجی مقدار متوسط و رنگ سبز نشانگر مقدار مطلوب چربی، قند و نمک موجود در مواد غذایی است.
وی ادامه داد: نشانگر رنگی تغذیه ای به مصرف کنندگان آگاهی می دهد تا ماده غذایی مورد نظر خود را براساس الگوی مصرف و یا محدودیتهای مصرفی و مطابق با شرایط سنی و جسمی خود انتخاب کنند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه کارخانجات تولید موادغذایی بر اساس سطحی که از استاندارد دارد به دسته بندهای مختلفی تقسیم می شوند، عنوان کرد: اگر جزو کارخانجات برتر باشند تعداد بازدیدهای آنان محدود میشوند چرا که در سنوات قبل ارزیابیها نشان داده که این کارخانه محصولی تولید میکند که سالم و مطابق با استاندارد است.
ناصری با بیان اینکه هم اکنون بیش از 95 درصد آزمونهای مورد نیاز استان را با تجهیزات موجود انجام میدهیم، تاکید کرد: اما هنوز به برخی تجهیزات برای انجام آزمایشات تخصصی در استان نیاز است.
پایان پیام/375