با این قاشق استثنائی طعم غذایتان را عوض کنید


با این قاشق استثنائی طعم غذایتان را عوض کنید همیشه خوشمزگی غذا را به چاشنی های آن و مهارت آشپز نسبت میدهند اما این بار قاشقی ساخته شده است که طعم غذا با آن خوشمزه تر میشود و غذا خوردن با این قاشق احساس لذت بیشتری به فرد میدهد . این قاشق ها در مدلهای مختلف در بریتانیا ساخته شده است. بدون در نظر گرفتن اینکه چه روشی مناسب تر است؛ اما خوردن غذاهای...

با این قاشق استثنائی طعم غذایتان را عوض کنید

با این قاشق استثنائی طعم غذایتان را عوض کنید

همیشه خوشمزگی غذا را به چاشنی های آن و مهارت آشپز نسبت میدهند اما این بار قاشقی ساخته شده است که طعم غذا با آن خوشمزه تر میشود و غذا خوردن با این قاشق احساس لذت بیشتری به فرد میدهد . این قاشق ها در مدلهای مختلف در بریتانیا ساخته شده است.

بدون در نظر گرفتن اینکه چه روشی مناسب تر است؛ اما خوردن غذاهای کرمی و خامه‎ای مثل کره بادام زمینی یا نوتلا با انگشت دست خوشمزه تر است. به نظر می رسد این کار، صمیمیت را به غذا اضافه می‎کند و مزه‎اش را هم بهتر.

طراحی با نام Andreas Fabian و سرآشپز Charles Michel، اولین ظروفی را ساخته‎اند که از همین روش خوشمزه تر کردن غذا با انگشتان دست استفاده می‎کند و همان و طعم را به غذا می‎دهد. قاشقی که این کار را می‎کند، Goûte نام دارد. این قاشق به شکل اشک است و از شیشه و چوب ساخته شده است. پژوهش‎های اولیه نشان می‎دهد خوردن غذا با آن برای مردم واقعا خوشمزگی غذا را افزایش می‎دهد!با این قاشق استثنائی طعم غذایتان را عوض کنید

تئوری پشت قاشق Goûte بر اساس مطالعه‎ای از Charles Spence و Vanessa Harrar است که در سال 2013 مطرح شد. چیزی که آن‎ها فهمیدند این بود که ظروف مورد استفاده افراد در طعم غذا تاثیر دارد. وزن، رنگ، اندازه و شکل ظرف، همگی بر روی طعم غذا تاثیر دارند و حتی می‎توانند ارزش غذاها را از نگاه افراد تغییر دهند. طبق این پژوهش، زمانی که ماست با یک قاشق پلاستیکی سبک‎تر از خود خورده می‎شود، سنگین‎تر و گران‎تر از زمانی که با یک قاشق سنگین‎تر از خود خورده می‎شود، احساس می‎شود.

طراحی Goûte با اضافه کردن یک دسته به انگشتان دست با یک پرینتر سه بعدی صورت گرفت. از آنجا بود که Fabian تصمیم گرفت آن ‎را انتزاعی‎تر کند و شیشه به عنوان ماده سازنده آن انتخاب شد، او می گوید، شیشه هنگام خوردن زیبا به نظر می‎رسند. Goûte در سه نوع چوبی و از چوب گلابی، چوب افرا و چوب زیتون ساخته شده است. نوع چوبی بیشتر برای عسل مورد استفاده قرار می‎گیرد.

برای امتحان، Fabian و Michel به آزمایشگاه تحقیقاتی Crossmodal در آکسفورد رفتند. این آزمایشگاه بر روی ادراک مولتی-سنسوری تمرکز دارد. آزمایش ها نشان داد که طعم ماست هنگام استفاده از قاشق پلاستیکی متفاوت بود. در واقع با قاشق Goûte، خوشمزه‎تر و خامه‎ای تر به نظر می رسید.طبق گفته مجله Fast Company، او خواست تا آزمایش را در آشپزخانه انجام دهد. Fabian و Michel امیدوار بودند تحقیقشان را در مجله اکادمیک Frontiers منتشر کنند. کار آن‎ها بخشی از یک سوال بزرگ‎تر بود که Fabian منتظر جوابش است؛ آیا تغییر روند غذا خوردن باعث سالم غذا خوردن افراد می‎شود؟ آزمایش بعدی او با یک قاشق کروی بود. ایده این است که وقتی افراد وزن چیزی که می‎خورند را حس کنند، حس بهتری خواهند داشت.

تمام قاشق های Goûte دست ساز بریتانیا هستند و از وبسایت آن هم قابل خریداند. قیمت قاشق شیشه ای 30 دلار و قیمت انواع چوبی آن نیز در همین رنج قیمتی است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سرگرمی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ماجرای عکس ناجور نعیمه نظام دوست در ویلای کردان ! / فتوشاپ نیست خودم بودم + فیلم