به گزارش مهر، دو برادر زمین شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزادشهر حین انجام پژوهش ها و تحقیقات خود در جنوب شهر نوده خاندوز با ردپاهایی از دایناسورها مواجه شدند که گفته می شود آثار فسیل دایناسورهای گلستان ۵۰ میلیون سال قدیمی تر از سایر فسیل های کشف شده در کشور است.

یکی از این دو برادر زمین شناس عصر سه شنبه در خصوص کشف فسیل دایناسورها در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برآورد اولیه حکایت از آن دارد که ردپاها مربوط به ۲۴۰ میلیون سال قبل و دایناسورهای تریاس از نوع کوچک جسته است.

مهدی عمرانی با اشاره به اینکه تشخیص جنسیت و گونه های آنها به تحقیقات و مطالعات بیشتری نیاز دارد، افزود: با توجه به اینکه آثار در سنگ های پایینی و میانی کشف شده اند تخمین می زنیم مربوط به ۲۲۰ تا ۲۴۰ میلیون سال قبل باشد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه آزادشهر ادامه داد: کشف این فسیل می تواند کمک کند اطلاعات بیشتری در خصوص تغییرات و تحولات کره زمین کسب کنیم.

وی با یادآوری اینکه پیش از این فسیل هایی در کرمان و مازندران کشف شده است، اضافه کرد: اگر شروع دوره را مدنظر قرار دهیم آثار کشف شده در گلستان حداقل ۵۰ سال قدیمی تر از آثار کشف شده قبلی در کشور است.

عمرانی با اشاره به اینکه کشف این آثار و معرفی سایر پدیده های زمین شناسی می تواند زمینه جذب گردشگر در منطقه را فراهم کند و رونق اقتصادی به همراه داشته باشد، خاطرنشان کرد: شهرستان های رامیان و آزادشهر ظرفیت تاسیس موزه تاریخ طبیعی را برای جذب گردشگر دارا هستند.