طرز تهیه کتلت گوشت بسیار خوشمزه به همراه رازها و نکات کاربردی


طرز تهیه کتلت گوشت بسیار خوشمزه به همراه نکات کاربردی کتلت گوشت : یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی کتلت است که خانم های ایرانی در پخت آن استادند. نوعروسان و آشپزهای مبتدی با این آموزش همراه باشند. مواد لازم کتلت گوشت : ▪️گوشت چرخکرده 100 گرم ▪️سیب زمینی 200 تا 300گرم ▪️پیاز […] نوشته طرز تهیه کتلت گوشت بسیار خوشمزه به همراه رازها و...

طرز تهیه کتلت گوشت بسیار خوشمزه به همراه نکات کاربردی

کتلت گوشت : یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی کتلت است که خانم های ایرانی در پخت آن استادند. نوعروسان و آشپزهای مبتدی با این آموزش همراه باشند.

طرز تهیه کتلت گوشت بسیار خوشمزه به همراه رازها و نکات کاربردی

مواد لازم کتلت گوشت :

▪️گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
▪️سیب زمینی ۲۰۰ تا ۳۰۰گرم
▪️پیاز متوسط ۱عدد
▪️تخم مرغ ۱عدد
▪️جعفری ۶قاشق غذاخوری سرپر
(یا سبزی خشک معطر ۲_۳قاشق)
▪️سماق یک قاشق چایخوری
▪️گوجه فرنگی رنده شده یک عدد
▪️نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم

طرز تهیه کتلت گوشت بسیار خوشمزه به همراه رازها و نکات کاربردی

طرز تهیه کتلت :

سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه مواد و اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا خوب مخلوط بشن.
بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم. در داخل مواد میتونید یکم سماق هم بریزید و در اخرم مقداری روش بپاشین
با سیب زمینی خلالی سرخ کرده و گوجه فرنگی اسلایس سرخ شده تزیین میکنیم

💥نکات یه کتلت خوب هم براتون میزارم ک مث همیشه غذاهاتون تک باشه👌

طرز تهیه کتلت گوشت بسیار خوشمزه به همراه رازها و نکات کاربردی

✔ترجیحا تخم مرغ رو حذف کنید.بجاش مواد رو داخل ظرف بریزید و سلفون بکشید و داخل یخچال بذارید.بعد ازیک ساعت سرخ کنید.(اگر زمان نداشتید از آردسفید یا آرد نخودچی یا پودر نان(باگت) استفاده کنید).
✔ ترجیحا از سیب زمینی خام استفاده کنید چون کمترروغن جذب میکنه در حین سرخ شدن.
✔نسبت سیب زمینی به گوشت ۱ ب ۲ است.‌‌
✔آب گوشت و پیاز گرفته بشه.
✔از سیر رنده شده استفاده کنید.طعم کتلت و بینظیر میکنه.
✔از زردچوبه بیشتری استفاده کنید تا کتلت خوشرنگ بشه.
✔اگه تعداد کتلت ها زیاده ب نصف ک رسید روغن و دور بریزید و روغن تازه استفاده کنید.چون کتلت های انتهایی کاملا سیاه میشند.
✔حرارت هم ملایم باشه.اگه حرارت زیاد باشه هم کتلت سیاه میشه.‌
✔و بعد از مخلوط کردن مواد ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها جا بیفته. ‌
✔ سبزی گشنیز یاجعفری خردشده در طعم کتلت تاثیربسزایی داره.‌
✔از پودر سوخاری استفاده نکنید.چون کتلت رو خمیری میکنه.
✔بعدازسرخ شدن کتلت هارو داخل توری بذارید.اگر داخل بشقاب روی هم بچینید خمیر میشن.‌ ‌

✔در هنگام سرخ کردن :👇
یک کاسه اب سرد کنار دستتون باشه .کف دست و مرطوب کنید و بعد کتلت و حالت دهید و بعد در روغن سرخ کنید..این مرطوبی دست باعث کرانچی شدن لایه ی بیرونی میشه.
✔کتلت هایی ک داخل ماهیتابه سرخ شدن و همه رو خارج میکنید و بعد کتلت های جدید میگذارید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود کتاب کار دیکته شب اول ابتدایی - کتاب گاج