طرز تهیه گل قند و آشنایی با خواص این معجون شگفت انگیز


طرز تهیه گل قند و آشنایی با خواص این معجون شگفت انگیز

گل قند یک معجون شگفت انگیزی می باشد که از گلبرگ های گل محمدی و عسل تهیه می شود و سرشار از انرژی است، در ادامه مطلب شما را با طرز تهیه گل قند و خواص این معجون آشنا خواهیم کرد. طرز تهیه گل قند  در طرز تهیه گل قند مقداری گلبرگ تازه گل سرخ را با هم وزن آن عسل با هم مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت چهل روز در مقابل آفتاب قرار بگیرد و اگر نیاز داشت...

گل قند یک معجون شگفت انگیزی می باشد که از گلبرگ های گل محمدی و عسل تهیه می شود و سرشار از انرژی است، در ادامه مطلب شما را با طرز تهیه گل قند و خواص این معجون آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه گل قند و آشنایی با خواص این معجون شگفت انگیز

طرز تهیه گل قند

در طرز تهیه گل قند مقداری گلبرگ تازه گل سرخ را با هم وزن آن عسل با هم مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت چهل روز در مقابل آفتاب قرار بگیرد و اگر نیاز داشت دوباره کمی عسل به آن اضافه کنید که این ترکیب را گلنگبین می گویند و اگر به جای عسل از شکر قهوه ای یا شکر نیشکر استفاده کنید ترکیب به دست آمده گل قند نام دارد، در صورت استفاده از گلبرگ های خشک به منظور بهتر مخلوط شدن گل ها می توانید از گلاب استفاده کنید.

خواص شگفت انگیز گل قند

معجون گل قند دارای خواص شگفت انگیزی می باشد که در ادامه با خواص آن در بارداری و خواص دیگر آن برای سلامت آشنا خواهید شد:

طرز تهیه گل قند و آشنایی با خواص این معجون شگفت انگیز

رفع ویار بارداری

ویار بارداری باعث کاهش تغذیه مناسب مادر می شود در نتیجه به ضعیف شدن مادر و جنین منجر می شود بنابراین داروی گل قند که ترکیبی از عسل و گل محمدی می باشد برای رفع این مشکل مناسب می باشد این دارو در داروخانه های کشور نیز موجود می باشد و ماده اضافه ای را که در معده باعث ویار می شود را برطرف می کند، مصرف روزی دو قاشق مربا خوری از این معجون از ایجاد این مشکل جلوگیری می کند همچنین ممکن است مصرف معجون گل قند از زردی نوزاد در زمان تولد بکاهد.

طرز تهیه گل قند و آشنایی با خواص این معجون شگفت انگیز

رفع یبوست در بارداری

یکی از مشکلاتی که در دوران بارداری برای مادر پیش می آید یبوست می باشد که گل قند این مشکل را برطرف می کند، برای از بین بردن یبوست در بارداری برگ های گل محمدی را آسیاب کنید و دقت داشته باشید که کاسبرگ ها و پرچم جدا شود و داخل ظرف شیشه ای لایه لایه بریزید و کم کم عسل را نیز اضافه کنید و باید هم وزن گل ها بریزید تا شیشه خوب پر شود سپس در ظرف را ببندید و شیشه را مقابل آفتاب قرار دهید و بعد از زمان هفت تا هشت روز در ظرف را باز کنید و هم بزنید، اگر نیاز داشت دوباره گل یا عسل به آن اضافه کنید باید پر باشد و مجددا در ظرف را ببندید و بعد از زمان ۱۴ روز این معجون آماده است.

حافظ جنین

منیرالسادات روح اللهی، دستیار تخصصی طب سنتی ایران می‌گوید:

امروزه فعالیت‌های بدنی زنان کاهش پیدا کرده که خود عاملی برای بروز بیماری‌های رحمی در آنان است و اگر رطوبت رحم زنی بیش از حد باشد، جنین در معرض خطر سقط قرار می‌گیرد البته باید به این نکته توجه داشت که بخشی از رطوبت‌های زائد بدن زنان به وسیله ویار حاملگی دفع خواهد شد.

معجون گل قند باعث تقویت مغز، کبد و قلب مادر می شود و اگر بدن مادر به خوبی فعالیت کند بر رشد جنین و حفظ آن تاثیر گذار خواهد بود.

طرز تهیه گل قند و آشنایی با خواص این معجون شگفت انگیز

درمان سردردهای میگرنی

از دیگر خواص گل قند این است به کاهش سردردهای میگرنی کمک می کند بنابراین افرادی که از سردردهای میگرنی رنج می برند استفاده از گل قند گزینه بسیار مناسبی می باشد.

سایر خواص معجون گل قند

رفع یبوست افراد مسن کمک به درمان فالج کمک به درمان افراد مبتلا به درد مفاصل درمان نقرس درمان سنگ کلیه ‏ دفع سودا افزایش انرژی بدن تنظیم حرارت بدن کاهش اسیدیته معده رفع خستگی و تاری دید تقویت معده دفع سموم تقویت قلب کاهش التهاب چشمی تقویت هاضمه، لثه ها و دندان ها تقویت حافظه و بینایی تصفیه خون ضد یبوست

طرز تهیه گل قند و آشنایی با خواص این معجون شگفت انگیز

موارد منع مصرف‏ گل قند

افرادی که جراحی حاد شکم انجام دادند. افرادی که مبتلا به تنگی نفس و انسداد روده هستند. افرادی که مبتلا به درد های شکمی ناشناخته می باشند. کودکان زیر دو سال

تداخلات دارویی‏ گل قند

بهتر است با سایر داروهای ملین و مسهل مصرف نشود‏.‏

نکات قابل توصیه‏

۱.از دیدگاه طب سنتی این معجون مزاج گرمی دارد و در درمان سردی معده و کبد موثر می باشد.

۲. قابل استفاده در خانم های باردار و کودکان بالای دو سال می باشد.

۳.دارو را در ظرف در بسته دور از نور و در دمای ۱۵ تا ۳۰ درجه سانتی گراد نگهداری کنید‏.‏

۴.نوع عسلی این معجون شگفت انگیز تا چهار سال و نوعی شکری آن تا دو سال خواص خود را حفظ می کند.

۵.نوع عسلی این معجون برای سرد مزاجان،کهنسالان و افرادی که رطوبت مغزشان زیاد است مناسب تر است همچنین برای هضم غذا، نفخ و باد به کار می رود.

۵.نوع شکری این معجون برای جوانان، گرم مزاجان و بیماری های مانند وسواس مناسب تر است.

در این مقاله قصد داشتیم شما را با طرز تهیه گل قند و خواص شگفت انگیز این معجون آشنا کنیم امیدواریم اطلاعات کافی در مورد این معجون شگفت انگیز به دست آورده باشید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس های جنجالی و برهنه سارا و نیکا در استخر مختلط