ته دیگ کاهو؛ انتخابی عالی برای مهمانی


ته دیگ کاهو؛ انتخابی عالی برای مهمانی

برگ‌های بزرگ کاهو رو انتخاب کرده با قیچی نوکش رو حالت داده یعنی اضافشون رو بردارید تا نوک تیز بشن و قست تهشون هم بریده که کوتاهتر بشن.

ته دیگ کاهو؛ انتخابی عالی برای مهمانی
برگ‌های بزرگ کاهو رو انتخاب کرده با قیچی نوکش رو حالت داده یعنی اضافشون رو بردارید تا نوک تیز بشن و قست تهشون هم بریده که کوتاهتر بشن. بعد آب جوش آورده و برگهارو یک دقیقه داخلش آب جوش انداختم تا نرم بشن و شکننده نباشه که راحت کف قابلمه بچسبه. کف قابلمه روغن ریخته و برگ‌ها رو طبق عکس که میبینید بچینید. کمی از نوک برگ‌ها رو به دیواره قابلمه چسبونده که موقع برگشت داخل دیس نوک برگ‌ها روبه پایین باشه.

بعد وسطش کنجد ریخته و برنج آبکش شده رو قاشق قاشق و کم کم و با ملایمت روی برگ‌ها ریخته وحسابی فشرده کرده و سطحش رو کامل بوسیله کفگیر صاف و یکدست کرده و دم کنی گذاشته روی حرارت کم به مدت یک ساعت بگذارید تا کاملا پخته و تیره شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دورهمی ترلان پروانه با دوستانش + عکس