کاریشیک پیده؛ غذایی محبوب در ترکیه
ابتدا آرد را الک کنید. نصف لیوان از آرد را برای پهن کردن خمیر کنار بگذارید. بقیه آرد را در ظرفی ریخته و وسط آن را گود کنید.
چی لازم دارم:
آرد گندم ۳ لیوان
مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق مرباخوری
آب ولرم ۱ لیوان
نمک ۱ قاشق چایخوری
چه جوری درست میشه:
ابتدا آرد را الک کنید. نصف لیوان از آرد را برای پهن کردن خمیر کنار بگذارید. بقیه آرد را در ظرفی ریخته و وسط آن را گود کنید. مایه خمیر، شکر و نمک را با کمی آب حل کرده به آرد اضافه کنید. کم کم بقیه آب را اضافه کنید. خوب ورز دهید. خمیر نرمی به دست میآید. سپس ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید در حرارت اطاق بماند. روی آن را با پارچه مرطوب بپوشانید. خمیر را به شش قسمت تقسیم کنید. زیر خمیر را کمی آرد بپاشید. ابتدا با وردنه پهن کنید و سپس با دست به شکل بیضی یا دایره درآورید. ضخامت خمیر باید تقریباً نیم سانتیمتر باشد. روی هر تکه از خمیر باز شده مقداری از مایة گوشتی بریزید. بعد دور خمیر را نیم سانت به طرف بالا تا کنید و به هم بچسبانید. وروی آنرا کمی زرده تخم مرغ میمالیم
کف سینی فر را آرد بپاشید و پیدهها را روی آن بیندازید. سینی را در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجة سانتیگراد گرم کرده اید، بگذارید تا پیدهها بین نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه بپزند. سپس از فر درآورید و کره را روی نان بمالید تا نرم شود. مواد داخل آن هم میتواند هم مایه گوشتی باشدویا به سلیقه خودتان از سوسیس کالباس وکمی پنیر پیتزا استفاده کنید. نوش جان