طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش


طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد کلم سفید و کشمش را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش
سالاد کلم سفید و کشمش را در یک رستوران خوردم. به نظرم طعمش عالی اومد. از اون سالاد‌هایی که اگه تو مهمونی درست کنید مهموناتون خوششون میاد. خانمای کدبانو پیشنهاد می‌کنم این سالاد خوشمزه را حتما امتحان کنید.

مواد لازم

کلم سفید خلالی: (برش‌های نازک زده شده) نصف کلم متوسط
هویج رنده شده: درشت دو عدد
گردو نگینی خرد شده: نصف پیمانه
کشمش: ۲۰۰ گرم تقریبا یک لیوان و نصفی (لیوان دسته دار فرانسوی)
ذرت بخارپز: ۲۰۰ گرم یا یک لیوان و نصفی
سس مایونز: سه تا چهار قاشق غذاخوری
ماست چکیده سفت: سه تا چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید یا فلفل سیاه: به میزات لازم
روغن زیتون بی بو: یک تا دو قاشق غذاخوری

من از آب لبو داخلش استفاده کردم میتونید کلا حذفش کنید و یا به جاش از نصف پیمانه آبلیموی تازه استفاده کنید.

۱. برگ کلم‌ها را خلالی ریز برش بدید و هویج را رنده کنید.

۲. کشمش پلویی ریز را داخل آبکش بریزید و چند بار خوب بشویید.

۳. ذرت را هم بخار پز کنید و روش آب سرد بریز تا خنک بشود.

۴. گردو‌ها را هم با دست به تیکه‌های درشت خرد کنید.

۵. داخل یک ظرف گود سس مایونز، ماست چکیده و نمک و فلفل و آب لیموی تازه و روغن زیتون بریزید.

۶. خوب باچنگال هم بزنید تا مقداری سس رقیق بشود.

۷. بعد همه‌ی مواد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۸. داخلی ظرفی که میخواهید سالاد را سرو کنید بریزید و با گردو و کشمش و ذرت آن را تزئین کنید.

نکات

اگه محدودیت خوردن سس مایونز دارید کلا حذفش کنید و فقط از ماست چکیده استفاده کنید.

منبع:برترین‌ها

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن دیکته شب کلاس دوم ابتدایی برای همه درس ها