طرز تهیه پیتزا ایتالیایی و فوت و فن های پخت حرفه ای آن


یکی از انواع پیتزاهای بسیار خوشمزه پیتزا ایتالیایی می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است در ادامه این بخش از مطلب قصد داریم طرز تهیه پیتزا ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم تا این غذای خوشمزه را در منزل تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل نمایید. در مطالب قبلی شما عزیزان را با طرز تهیه پیتزا سیب زمینی، پیتزا پپرونی و پیتزا...

یکی از انواع پیتزاهای بسیار خوشمزه پیتزا ایتالیایی می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است در ادامه این بخش از مطلب قصد داریم طرز تهیه پیتزا ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم تا این غذای خوشمزه را در منزل تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل نمایید.

در مطالب قبلی شما عزیزان را با طرز تهیه پیتزا سیب زمینی، پیتزا پپرونی و پیتزا سبزیجات آشنا کردیم در این مقاله قصد داریم طرز درست کردن پیتزا ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی و فوت و فن های پخت حرفه ای آن

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی و فوت و فن های پخت حرفه ای آن

مواد لازم جهت تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی

آرد سفید : یک کیلو مایه خمیر : پنج گرم نمک : پانزده گرم

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا

کنسرو گوجه : یک قوطی پیاز : یک عدد سیر : دو حبه

مواد لازم جهت تهیه پیتزا

پنیر پیتزا موزارلا : به اندازه لازم قارچ : به میزان لازم در صورت دلخواه ژامبون (گوشت/مرغ) : به مقدار لازم از هر کدام

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی و فوت و فن های پخت حرفه ای آن

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی با طعم عالی

برای تهیه خمیر ابتدا آب را ترجیحا تا ۳۰ درجه گرم کنید و حالا مایه خمیر را در آب گرم بیندازید و مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس همزمان آرام آرام آرد نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر آماده شود.

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا ایتالیایی زمانی که خمیر آماده شد با استفاده از پلاستیک آن را بپوشانید و اجازه دهید به مدت شش ساعت بماند تا حجم آن دو برابر شود سپس زمانی که احساس کردید خمیر آماده است روی سطح تمیزی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن سطح قرار دهید و به چند تکه مساوی تقسیم کنید.

حالا تکه های خمیر را به شکل گردالی در آورید و هر کدام را روی سطحی که آرد ریخته اید قرار دهید سپس با پلاستیک روی آن را بپوشانید و اجازه دهید به مدت بیست دقیقه در این حالت بماند.

حالا به سراغ تهیه سس بروید در ابتدا به اندازه یک قوطی کنسرو گوجه را پوست بگیرید و با استفاده از همزن آن را له کنید تا به شکل مایع شود سپس کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید حالا دو حبه سیر و یک عدد پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید، حالا تابه را روی حرارت قرار دهید و پیاز و سیر را داخل کمی روغن به مدت دو تا سه دقیقه سرخ کنید.

حالا گوجه ها را به آن اضافه کنید سپس به دلخواه می توانید کمی آویشن نیز به آن بیافزایید، اجازه دهید تا مایع سفت شود زمانی که سفت شد سس پیتزا آماده است و می توانید آن را در یخچال قرار دهید.

در این مرحله از دستور پخت پیتزا ایتالیایی حالا مخلفات روی پیتزا را آماده کنید ابتدا قارچ را بشویید و آن را ورق ورق کنید و کمی ژامبون را هم خرد کنید سپس خمیر پیتزا را بیاورید و با دست کمی ورز دهید و پهن کنید.

حالا از سس آماده شده مقداری روی خمیر بریزید و حالا پنیر پیتزای رنده شده را روی خمیر قرار دهید سپس روی پنیر را نیز از ژامبون و قارچ پر کنید.

در مرحله آخر از طرز تهیه پیتزا ایتالیایی فر را روی دمای ۲۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر را بیرون آورید سپس خمیر پیتزا را درون آن بگذارید و داخل فر قرار دهید البته بهتر است سینی را در کف فر بگذارید تا به خوبی خمیر پخته شود، زمانی که خمیر برشته شد پیتزای شما آماده است نوش جان.

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی و فوت و فن های پخت حرفه ای آن

ضمن سپاسگزاری از همراهی شما عزیزان امیدواریم توانسته باشیم به خوبی روش تهیه پیتزا ایتالیایی را به شما آموزش داده باشیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل کنید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بدر و ببر