تامین برق روستاهای کمتر از 10 خانوار با استفاده از پنل خورشیدی


تامین برق روستاهای کمتر از 10 خانوار با استفاده از پنل خورشیدی

فرماندار خوسف با اشاره به اینکه تمام روستاهای بالای10 خانوار شهرستان خوسف از نعمت برق برخوردار هستند، گفت: تامین برق روستاهای کمتر از 10 خانوار با استفاده از پنل خورشیدی در در دستور کار است.

محمد شفیعی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا ، با بیان اینکه عشایر خوسف با جمعیت 3026 نفر، ۱۱ درصد جمعیت شهرستان را تشکیل می‌دهند، گفت: لازم است برای رفع مشکلات زیرساختی این قشر اقدامات بسیار خوبی صورت پذیرد.

وی افزود: تاکنون برای مناطق عشایری کیوک، شش دانگ، چاه ربیع. جنگل نخاب، چشمه موسی، زرکش چاه خره، دوکوهه، جعفرآباد، سنجد دوک، برزاج، برزادران، گرگین، در ساله، کشوک با اعتبار ۱۸۰ میلیون تومان تعداد ۲۰ پنل خورشیدی خریداری شده است.

فرماندار خوسف با اشاره به اینکه تمام روستاهای بالای۱۰ خانوار شهرستان خوسف از نعمت برق برخوردار هستند، ادامه داد: تامین برق روستاهای کمتر از ۱۰ خانوار با استفاده از پنل خورشیدی در در دستور کار است.

شفیعی افزود: بیش از 1200 ایلراه عشایری در شهرستان وجود دارد که تیغ‌زنی و مرمت این جاده‌ها چندین مرتبه در سال صورت می‌پذیرد.

وی اظهارکرد: طی سال ۹۷ از محل تسهیلات قرض الحسنه و صندوق توسعه ملی در راستای رفع مشکلات عشایر میزان ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

فرماندار خوسف تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد جمعیت شهرستان در مناطق روستایی و عشایری ساکن و بیشتر آنها به امر دامداری و کشاورزی مشغول هستند.

شفیعی یادآور شد: شغل بیشتر عشایر دامداری است و بیش از 11 هزار نفر شتر و بیش از ۱۲۰ هزار دام سبک توسط عشایر نگهداری می‌شود که در راستای تامین علوفه این دام ها کارهای ارزشمندی صورت پذیرفته است.

وی اظهارکرد: برای تامین علوفه دام، جلوگیری از فرسایش خاک، پیشگیری از پیشروی بیابان در سال ۹۷ میزان دو هزار هکتار از اراضی بیابانی بذرپاشی و نهال کاری شده و برنامه‌ریزی لازم برای بذر پاشی و نهال کاری ۱۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان در سال جاری صورت پذیرفته است.

آبرسانی به بیش از ۴۰ منطقه عشایری با تانکر

شفیعی گفت: درحال حاضر به بیش از ۴۰ منطقه عشایری با تانکر سیار آبرسانی می‌شود و بسیاری از این مناطق فاقد پوشش دهی وسایل ارتباطی هستند.

فرماندار خوسف بیان کرد: از محل صندوق توسعه ملی در سال ‌ جاری بیش از ۲۰ میلیارد ریال به ۶ پروژه در حوزه آبخیزداری اختصاص یافته که این پروژه‌ها شامل پنج پروژه سنگ و ملات و یک سازه گاویونی است.

وی خاطرنشان کرد: از محل اعتبارات ملی و استانی در سال گذشته بزرگترین سازه آبخیزداری بند خاکی شرق کشور در منطقه آرک و بین‌آباد با اعتبار ۱۲ میلیارد ریال و سازه سنگ ملات روستای سیوجان با اعتبار چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات ملی و دو پروژه بند خاکی و شهنه و شل‌آباد از محل اعتبارات استانی به بهره برداری رسید .


انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه خراسان جنوبی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


باده فروش...