خرید چسب ضد بارداری، نحوه عملکرد و تاثیرش بر قاعدگی


خرید چسب ضد بارداری، نحوه عملکرد و تاثیرش بر قاعدگی

چسب پوستی جلوگیری از بارداری، یکی از روش های هورمونی جلوگیری از بارداری است که در ایران زیاد شناخته شده نیست.

در این دسته از مقالات، می خواهیم انواع روش های جلوگیری از بارداری را معرفی کنیم و مزایا، عوارض و کاربردهای هرکدام را معرفی کنیم.
عوارض، مزیت و معایب چسب ضد بارداری بارداری، کاملا مشخص است و کاملا مشابه سایر محصولات هورمونی جلوگیری از بارداری عمل می کنند.
چسب پوستی جلوگیری از بارداری، یکی از روش های هورمونی جلوگیری از بارداری است که در ایران زیاد شناخته شده نیست. درحالیکه مزیت های زیادی نسبت به مصرف قرص های هورمونی دارد. شاید اصلی ترین مزیت آن این است که دیگر لازم نیست نگران فراموش کردن مصرف به موقع قرص های جلوگیری باشید.
در این مقاله به نحوه ی عملکرد چسب های جلوگیری از بارداری و تاثیر آنها بر تغییرات سیکل قاعدگی میپردازیم.

چسب ضد بارداری ، چه نوع محصولی است؟
چسب جلوگیری از بارداری یک لایه ی نازک و نرم و با یک نوار چسبنده هستند، که به راحتی به پوست ناحیه مشخصی از بدن (زیر شکم، کپل باسن، پهنای کتف یا قسمت خارجی کتف) می چسبد.
به طور معمول، اثر بخشی چسب های پوستی، ۹۹.۴٪ است و مانعی در انجام فعالیت های روزمره ایجاد نمی کند و اگر در معرض آب قرار گیرد، کنده نمی شود.
چسب های پوستی، حاوی ترکیبی از هورمون ها هستند که باعث توقف تخمک گذاری و غلیظ شدن ترشحات دهانه رحمی شده و شرایط را برای اسپرم ها نفوذ ناپذیر می کند.
هورمون ها از طریق جذب پوستی در ناحیه ی شکم وارد جریان خون شده، بنابراین این روش جلوگیری از بارداری، برای کسانی که از مشکلات گوارشی رنج می برند بسیار مناسب است.
یک چسب تنها به مدت ۷ روز کارایی دارد و پس از آن باید با یک چسب جدید دیگر جایگزین شود. پس از ۳ هفته، لازم است یک هفته از پچ استفاده نشود و استراحت دهید.

تغییرات سیکل قاعدگی با وجود استفاده از چسب های پوستی حاوی هورمون های جلوگیری از بارداری
نوسانات هورمونی، تشکیل فولیکول بالغ، تخمک گذاری، ریزش دیواره ی داخلی رحمی که در زمان خونریزی قاعدگی اتفاق می افتد، همگی در بارداری مد نظر قرار می گیرند.
اگر بارداری اتفاق نیفتد، جریان توسط قاعدگی دوباره تنظیم می شود و سپس از نو آغاز می شود.
هنگامی که بانوان از چسب ضد بارداری استفاده می کنند، سیکل طبیعی قاعدگیشان قطع می شود.
هورمون های سنتتیک اثر طبیعی هورمون های استروژن و پروژسترون را در بدن تقلید میکنند، اما سطح آن ها در طول یک سیکل منظم ثابت است و دچار نوسان نمی شود.
در نتیجه، تشکیل فولیکول و تخمک گذاری اتفاق نمی افتد و هیچ پیک هورمونی در اواسط سیکل وجود ندارد. بنابراین وقتی از چسب استفاده می کنید، سیکل قاعدگی متوقف می شود.
با برداشتن چسب ضد بارداری، قاعدگی اتفاق می افتد، که این خونریزی قاعدتا یک پریود واقعی نیست. بلکه پاسخ بدن به تغییرات سطح هورمونی است.
اگر چسب پوست برداشته نشود، سطح هورمونی همچنان ثابت باقی می ماند و قاعدگی اتفاق نمی افتد.
بنابراین می توان گفت که قاعدگی های مرسوم، متوقف می شوند.
این چسب های پوستی را می توانید در برخی از داروخانه های معتبر پیدا کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت مادر و نوزاد

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تقلب اوسمار از روی دست نکونام